Pop Stick je nosljiva palica za selfie, ki se zakamuflira v zapestnico.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pop Stick je inovativna vodoodporna selfie zapestnica, ki se razvije v palico za selfie in omogoča, da posnamemo avtoportret tudi tam, kjer so uporabo palic prepovedali. Zadnji odmeven primer je glasbeni festival Coachella. Deluje po istem principu kot odsevna zapestnica, ki je tako priljubljena med kolesarji in tekači pa tudi pešci, s tem, ko reši najbolj perečo dilemo ta hip, kako narediti popoln selfie, pa bo najbrž postala pravi hit med selfie odvisneži.

Selfie zapestnica Pop Stick se iz palice za selfie v zapestnico zloži podobno kot priljubljene varnostne odsevne zapestnice. Tako je en trenutek palica za selfie v naslednjem hipu pa je že ovita okoli zapestja kot selfi zapestnica. Razvije se za več kot pol metra (do dolžine 60 centimetrov) in je priročna alternativa klasični palici za selfie, ki jo je precej težje prenašati.

PREBERITE ŠE: Kamera Podo – visokotehnološka ”selfie palica” s Kickstarterja

Nosljiva palica za selfie Pop Stick je odporna na vodo in na voljo v več barvnih kombinacijah. Sredica, ki omogoča, da se ovije okoli roke, je čvrsta in ne popusti pod težo telefona (tudi v gibanja ne), v zvitem stanju pa se prav tako ni za bati, da bi jo izgubili. S pametnim telefonom se poveže preko Bluetootha.

Pop Stick je nosljiva palica za selfie, ki se zakamuflira v zapestnico.Odpri galerijo
Smart Boy iPhone 6 Plus preobrazi v Game Boy. Smart Boy – ko iPhone postane Game Boy Popicase je etui za pametni telefon, ki ga zlahka zamenjamo za sladoled na palčki. Popsicase – etui za pametni telefon v obliki sladoleda na palčki s Kickstarterja colorware-beats-pill-24k-gold-limited-edition-01-960x640 ColorWare x Beats Pill 24k Limited Gold Edition – zlati prenosni zvočniki Tail deluje z Applovimi in Android napravami. Pametni obesek Tile ali ko izgubljanje ključev še nikoli ni bilo tako zabavno · ·