cover-prazna-skatla
V zraku · buzz buzz

V zadnjih nakupovalnih izdihljajih pred božičem si verjetno večino od nas razbija glavo s tem, kaj podariti. Jonathan Schoenberg in Gerry Graf ponujata popolno rešitev. Prazno (da, prazno!) kartonasto škatlo, ki prinaša želja in topline polno praznično sporočilo.

Lastnika dveh neodvisnih trgovin v Koloradu, TDA Boulder in Barton F. Graf 900, sta se povezala v nov projekt “The Bawx”, ki prodaja zgolj in samo en izdelek. Gre za prostorno, izredno vzdržljivo, 100-odstotno reciklirano in v ZDA izdelano prazno kartonasto škatlo. Na voljo v štirih modelih s prodajnimi cenami od 18 do 364 evrov.
Popolno praznično darilo, kot ga so ga ustvarjalci poimenovali na svoji spletni strani, je namreč drzna poteza s kančkom humorja, ki nasprotuje sodobnemu potrošništvu, pretiranemu materializmu in obsesiji s tehnologijami.

Hkrati pa bodo zbrana sredstva namenili organizaciji za pomoč otroškim žrtvam nasilja, Blue Sky Bridge, ter Charley Davidson fundaciji obelih za levkemijo.

Na videz absurdni nič tako opominja na resnično bistvo božičnih praznikov. Pustimo za trenutek svoje potrebe ob strani in se posvetimo svojim najljubšim, hkrati pa poskušajmo nesebično pomagati tudi drugim.

cover-mačke-darila Idealna darila za vse ljubitelje mačk cover-aqua Stekleničke z vodo iz amsterdamskih kanalov – Amsterdamka Lesen jacuzzi_1 Romanca v lesenem čebru za 7900 dolarjev TOP 10 najboljših njig leta 2013 10 najboljših knjig leta 2013 · · · ·