Poredno, a nevarno: 6 krajev, kjer poleti ni pameto seksati
V zraku · buzz buzz

V vročih mesecih se hitro radi prepustimo strastem, zato pogosto ne izbiramo kraja in časa. In res je, da na določenih krajih spoln odnos veliko bolj vabljiv, a ravno poleti na teh lokacijah ni ravno priporočljiv – to je 6 krajev, kjer poleti ni pametno seksati.

Vsi se kdaj naveličamo predajanja užitkom v spalnici in jih popestrimo z menjavanjem lokacij. Poleti je možnosti toliko več, a številne mamljive in tudi tiste najbolj priljubljene morda niso najprimernejše za spolni odnos in se jim je treba izogibati, saj lahko doživimo številne neprijetnosti. Se bosta lahko uprla?

6 krajev, kjer poleti ni pametno seksati:

NA PEŠČENI PLAŽI: Plaža je resda romantična lokacija, vendar je tudi leglo bakterij, zato lahko hitro pride do okužb, če izpostavljata občutljive dele. Če plaže ne želita črtati s seznama, uporabita podlago, da pesek ne pride v stik z genitalijami.
V AVTU: Avto je resda priročen za spolni odnos, saj se lahko zapeljeta stran od radovednih oči, toda poleti v njem hitro postane prevroče in posledično lahko omedlite. Morda se sliši za lase privlečeno, a redkokdo ima spolni odnos pri odprtih oknih.
V VODI: To pravilo je verjetno kršil že marsikdo. Če uporabljata kondom, se ta lahko hitro stakne, a bolj kot to je treba vedeti, da voda osuši naravni vaginalni lubrikant in spolni odnos lahko hitro postane precej neprijeten.

NA JAVNEM STRANIŠČU: Če dasta kaj na svoje zdravje, potem se spolnega odnosa na javnem stranišču izogibajta kot hudič križa. Ne le, da je spolni odnos na javnem stranišču neudoben in skrajno neromantičen, je tudi higiensko nesprejemljiv.
V JAVNEM BAZENU: Spolni odnos v bazenu ni priporočljiv predvsem zaradi velike vsebnosti klora v vodi. Ta lahko povzroči vnetja in okužbe. Pa tudi na kameri bosta končala, česar si verjetno ne želita.
V GORAH IN GOZDU: Zaradi grobe podlage lahko med spolnim odnosom v gozdu ali gorah utrpite poškodbe ali dobite klopa tja, kjer si ga najmanj želite. Morda imate radi mir in neokrnjeno naravo, a udobje je na prvem mestu.

Zvezdniki, ki kažejo sredinca Zvezdniški sredinci – zvezdniki, ki kažejo sredince Popačena slika sveta Popačena slika sveta: po ogledu teh zemljevidov na svet ne boste nikoli več gledali enako! Sveotvno znani Slovenci Svetovno znani Slovenci, ki pa niso Melania Trump Temperaturni redkordi - zabeležili najvišjo temperaturo v zgodovini Temperaturni rekordi: zabeležili najbolj vroč dan v zgodovini meritev. Kje je Slovenija? · ·