Grafologija zares obstaja: to o tebi razkriva tvoja pisava!
V zraku · buzz buzz

Raziskovalci se že dolgo časa trudijo narediti povezavo med posameznikovo pisavo in njegovo osebnostjo ter vedenjem. Čeprav je med njimi precej nesoglasij, ali takšne povezave sploh obstajajo in koliko so zanesljive, pa je v vsakem primeru zabavno brati, kaj o tebi pove tvoja pisava.

Čeprav ni možno nikogar v celoti presoditi zgolj po načinupisavi, pa obstajajo določene smernice, kaj pomenijo nekatete značilnosti pisave. In temu se reče GRAFOLOGIJA!

Velikost pisave. Če je tvoja pisava večja, pomeni, da želiš, da bi te ljudje opazili in da bi te razumeli. Poleg tega si verjetno ekstrovertiran. Če je tvoja pisava majhna, si verjetno introvertiran in imaš močno koncentracijo.
Nagib. Če je tvoja pisava brez nagiba, si zelo logičen in pragmatičen. Če je tvoja pisava po navadi nagnjena v levo, si verjetno prijazen, sentimentalen in impulziven ter daješ velik poudarek na prijatelje in družino. Če pišeš z nagibom v levo, pomeni, da si bolj introspektiven in zadržan.
Pritisk. Tisti, ki pišejo z močnejšim pritiskom, so bolj čustveni in impulzivni. Tisti, ki pišejo z bolj rahlim pritiskom, pa so manj čustveni in bolj pod vplivom razuma.

Povezanost med črkami. Če črke med sabo niso povezane, si verjetno bolj logičen in metodičen posameznik, ki svoje odločitve sprejema na podlagi racionalnega premisleka. Če so tvoje črke povezane, pa se pogosto zanašaš na svojo intuicijo.
Pike na i-jih. Tisti, ki delajo krogce namesto pik, so verjetno bolj otroški, razigrani in umetniški. Tisti, ki delajo pike, pa so pozorni na detajle.

shutterstock_711238585 4 najbolj neverjetne teorije zarote o Melanii Trump Kaj vidite? Prva žival, ki jo vidite na tej ilustraciji, opredeljuje vašo osebnost halloween Vsem psihopatom sta skupni ti dve skladbi, pravijo znanstveniki. Sta tudi na tvoji playlisti? jared-rice-389056-unsplash To so najslabši dnevi letošnjega leta za potovanje · ·