original_disco-beard-kit
V zraku · buzz buzz

Letos namesto smrečič krasimo brade! Vemo, sliši se ‘vse prej kot normalno’, a spletna trgovina Firebox prodaja lučke in okraske, ki jih namestite v brado. Absurdnost je dosegla nove meje.

Pozabite na okraševanje smrečič! Ta december bodo v soju prazničnih okraskov sijali vsi moški! No, vsaj tisti, ki imajo brade. V spletni trgovini Firebox lahko namreč kupite en kup okraskov, prilagojenih posebej za moške brade. Pa si poglejmo, s čim vse si/mu lahko te praznike okrasite brado.

Najprej je tukaj “tradicionalni” Christmas Beard Kit, kjer boste dobili zeleno bleščečo barvo za brado in pa okraske.

Ne manjka niti Snow Beard Kit, kjer vas čakajo lučke, bela bleščeča barva in okraski v obliki snežink

Za vse, ki se najbolje počutijo na plesišču, je tukaj Disco Beard Kit, kjer so lučke in okraski v obliki disko krogel.

Vsi romantiki pa morajo poskusiti Beard Bouquet, kjer brado krasijo vrtnice.

Vso to okrasje lahko popolnoma neboleče prilepite na brado.  Vsak izmed teh “kitov” stane 12 evrov, seveda je možna tudi dostava v Slovenijo! Ideja je hvalevredna, praznični december pa bo tako še zabavnejši.


1x03-ezra-fitz-18289967-1280-720 10 moških poklicev, ob katerih se ženskam šibijo kolena dbc_170663 1. december je svetovni dan boja proti aidsu: 5 filmov, ki si jih danes poglej HOFERdostava.si 3 HOFER bo od zdaj omogočal tudi spletno nakupovanje kyle-nieber-rvccvANMaTE-unsplash Babica po mamini strani: zakaj nam je zaznamovala življenje in zakaj nas ima tako rada! · ·