Na vadbo lahko pozabiš: ta stvar maščobo preoblikuje v "radiatorčke"
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Poletje se nezadržno bliža in ni več veliko časa za to, da oblikujete svojo postavo. Če ste prepozni, še zmeraj lahko do zapeljivih radiatorčkov pridete tudi z bizarnim lepotnim posegom, ki maščobo oblikuje v radiatorčke.

Če si želite v kopalkah razkazovati lepo oblikovano telo, a ste s treningom začeli prepozno, lahko težavo rešite z lepotnim posegom, ki trebušno maščobo preoblikuje v radiatorčke oziroma “six pack”.

Postopek, imenovan “abdominalno jedkanje, se predstavlja kot alternativa tradicionalni liposukciji. Namenjen je obema spoloma. Preizkusilo ga je že 26 moških in 24 žensk, ki so se morali v prvih štirih tednih po posegu odpovedati vadbi, s katero bi obremenjevali trebušne mišice.

Do komplikacij domnevno ni prišlo pri nobenem od sodelujočih. Ti lahko pričakujejo, da jim bodo novi radiatorčki služili do 6 let. V želji po boljših rezultatih bodo po posegu soelujoči vodeni skozi program zdrave prehrane in telesne aktivnosti.

Ali bi bili pripravljeni preizkusiti novi lepotni poseg? V vsakem primeru ni težko ugotoviti, da je po njegovi zaslugi do radiatorčkov mogoče priti lažje kot kadarkoli prej. :D

Ne boš verjela: situacije, ki spravijo v jok tudi največjega “frajerja” Trenutki, ki spravijo v jok tudi najmočnejšega moškega Po tem jih prepoznaš: slabe lastnosti, ki jih imajo le nadpovprečno pametne osebe Po tem jih prepoznaš: slabe lastnosti, ki jih imajo le nadpovprečno pametne osebe 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom 5 živil, ki jih ne bi smeli mešati z alkoholom Psihologija mode: BIZARNE stvari, ki jih tvoja oblačila povedo o tebi drugim Psihologija mode: BIZARNE stvari, ki jih tvoja oblačila povedo o tebi drugim ·