Pozor, idioti na delu!
V zraku · buzz buzz

Že lepo in prav, da se kdaj želimo česa lotiti oz. popraviti sami, toda pri tem je treba upoštevati dvoje. Prvič ne smemo preceniti svojih sposobnosti, drugič pa se moramo pri tem ustrezno zaščiti oziroma ustvariti varne pogoje za delo. Kadar tega ne moremo zagotoviti, je najbolje, da pokličemo strokovnjaka oz. obrtnika, ki pač ve, kaj dela. Ali pač? Namreč tudi ti, ki se s temi stvari ukvarjajo poklicno in profesionalno, včasih ne znajo poskrbeti ne za eno ne za drugo in ob opravljanju svojega dela po nepotrebnem tvegajo svoja življenja. Se sprašujete, zakaj moški umirajo mlajši kot ženske? To je eden od razlogov.

Vsi smo se morali kdaj po pomoč že zateči k obrtniku, najsi bo to vodovodarju, krovcu, električarju, monterju, mizarju ali zidarju. Za nekatere stvari pač nismo kvalificirani. Več kot očitno pa za svoj poklic niso kvalificirani niti obrtniki iz nadaljevanja, saj s svojim nespametnim ravnanjem, s katerim se požvižgajo na vsa varnostna priporočila, ogrožajo lastna življenja in življenja drugih.

PREBERITE ŠE: Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot svinja z mehom!

Preden se ta vikend sami lotite kakšnega popravila, si oglejte spodnjo galerijo, da ne boste delali njihovih napak in po nepotrebnem ogrožali svojega življenja.

Pozor, idioti na delu!

Pozor, idioti na delu!Odpri galerijo
Poredno, a nevarno: 6 krajev, kjer poleti ni pameto seksati Poredno, a nevarno: 6 krajev, kjer poleti ni pametno seksati Zvezdniki, ki kažejo sredinca Zvezdniški sredinci – zvezdniki, ki kažejo sredince Popačena slika sveta Popačena slika sveta: po ogledu teh zemljevidov na svet ne boste nikoli več gledali enako! Sveotvno znani Slovenci Svetovno znani Slovenci, ki pa niso Melania Trump