Previdno z njimi: ti astrološki znaki so največji lažnivci!
V zraku · buzz buzz

Astrološka znamenja imajo svoje značilnosti – in, ko je govora o laganju, so astrologi ugotovili, da so ti astrološki znaki največji lažnivci!

Ne glede na to, ali verjamete v astrologijo ali ne, vedno je o značilnostih različnih astroloških znamenj zabavno izvedeti kaj novega – tokrat smo za vas pripravili informacije o tem, kateri astrološki znaki so največji lažnivci!

Astrološki znaki, ki so največji lažnivci:

Škorpijon

Jasnost in transparentnost je za škorpijone španska vas. Čeprav ne lažejo vedno z namenom, da bi zavajali, so le redko dovolj pogumni, da bi povedali resnico – čutijo močno željo po tem, da ob pripovedovanju dogodkov vnesejo nekaj svojih elementov.

Rak

Raki so po definiciji skrivnostni in zaprti – realnost rakov je lahko drugačna od realnosti drugih ljudi, saj so nagnjeni k manipuliranju in nadzorovanju drugih z lepimi besedami in neizpolnjenimi obljubami.

Dvojčka

Dvojčki znajo vedno pogledati na situacijo z različnih zornih kotov, zato je njihovo pripovedovanje vedno na meji s sivimi območji – že sami pri sebi težko začrtajo mejo med resničnostjo in lažjo, zato velikokrat izpadejo nekoliko lažnivi.

Riba

Težko bi rekli, da ribe namenoma lažejo, a velikokrat tako izpade, saj težko definirajo, kaj točno jim resnica pomeni – njihov pogled na svet je obarvan z domišljijo in lastnimi vnosi, zato težko ločijo, kaj je resnica in kaj ni – rade verjamejo v tisto, kar jim je takrat po godu.

Kaj pa drugi znaki?

Med najmanj lažnivimi znaki sta OVEN in DEVICA, katerima je resnica ena od osrednjih vrednot – sledijo jima kozorog, bik in strelec. Srednje lažnivi so vodnar, tehtnica in lev.

jeryd-gillum-tYi9ZQVuIr4-unsplash Vsak je svoje sreče kovač: naredi teh 6 stvari in boš v letu 2020 srečnejši attractive-beautiful-beautiful-girls-1822638-1000x500 Zakon si! To je edini pravi razlog, zakaj si levičar averie-woodard-205419 Prednosti minimalizma: 7 razlogov, da opustite navlako giphy (93) Kako boš letos prihranil skoraj 1.500 evrov? ·