lg waw
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Pametni telefon LG Q6 je v bistvu mlajši in manjši bratec LG G6 s precej podobnimi lastnostmi. Minimalističen in urejen. Q6 prihaja na trg v treh različicah. Poglejmo, kaj so nam pri LG-ju pripravili tokrat.

LG Q6 krasi 5,5-palčni zaslon brez okvirjev, z razmerjem stranic 18 : 9 ter ločljivostjo 2160 x 1080 slikovnih pik. Zaslon je nekoliko manjši kot pri G6, a imamo zaradi bistveno ožjih robov občutek, da temu ni tako. Kot rečeno, telefon prihaja v treh različicah, a v bistvu se razlikujejo samo po velikosti pomnilnika. Osnovni Q6 bo imel 3 GB pomnilnika in 32 GB prostora, Q6+ bo opremljen z enkrat več prostora ter 4 GB pomnilnika, Q6a pa zgolj 2 GB pomnilnika ter 16 GB prostora. Vse tri različice bo poganjal procesor Snapdragon 435, operativni del bo potekali na Androidu 7.1.1 Nougat, kamera s 13 megapiksli pa bo skrbela za lepe fotografije.

Cene pri LG še niso izdali, tako da ostajamo radovedni. V našem delu sveta pridemo na vrsto v drugi polovici leta.

PREBERITE ŠE: VIDEO: TEST LG G6 – TIHI FAVORIT

Galerija – LG Q6

LG Q6Odpri galerijo
template-sivina Pametni telefon Vivo X9s in X9s Plus: za ‘dvojni’ selfi P1 Pametni telefon ste celo življenje polnili narobe R1 RED Hydrogen One: pametni telefon s holografskim zaslonom cover-iphone-8 To je novi iPhone 8: ugibanj je konec · · ·