Prihaja nova knjiga iz serije Petdeset odtenkov sive - Fifty Shades Darker From Christian’s Point of View
Kulturni izbor · knjige

Ne samo novi film, prihaja tudi nova knjiga iz erotične serije Petdeset odtenkov sive. Pisateljica E. L. James namreč že piše knjigo Fifty Shades Darker From Christian’s Point of View, ki bo pripovedovala zgodbo druge knjige, Petdeset odtenkov teme, s perspektive mogotca Christiana Greya. Podobno je avtorica knjig Petdeset odtenkov sive, Petdeset odtenkov teme in Petdeset odtenkov svobode storila že z zgodbo prve knjige, ko je izdala roman z naslovom Grey, ki Petdeset odtenkov sive pripoveduje skozi oči glavnega moškega protagonista.

Obeta se nova knjiga Petdeset odtenkov sive – Fifty Shades Darker From Christian’s Point of View. Erotične romane Petdeset odtenkov sive, Petdeset odtenkov teme in Petdeset odtenkov svobode je avtorica E. L. James pisala skozi oči glavne junakinje Anastasie Steel. Leta 2015 je izdala dodatno knjigo z naslovom Grey, ki svet Petdesetih odtenkov sive prikazuje še skozi moške oči, torej oči Christiana Greya.

Zdaj podoben tretma dobiva še druga knjiga iz trilogije Petdeset odtenkov sive, Petdeset odtenkov teme, ki nosi delovni naslov Fifty Shades Darker From Christian’s Point of View in bo imela ob izidu gotovo nekoliko drugačno in popreproščeno ime.

PREBERITE ŠE: VIDEO: Zunaj je napovednik filma Petdeset odtenkov teme!

Tako kot Grey bo tudi knjiga Fifty Shades Darker From Christian’s Point zgodbo pripovedovala iz perspektive moškega protagonista te priljubljene erotične knjižne serije. Izid knjige je napovedan za leto 2017, knjiga sočnega besedišča pa bo podobno kot Grey prevedena tudi v slovenščino. Da boste lažje počakali na izid, pa vam predlagam, da si preberete del vsebine iz prihajajoče knjige, ki ga je E. L. James na Anastasiin 27. rojstni dan delila na Facebooku, in si ogledate težko pričakovani prvi filmski napovednik za Petdeset odtenkov teme, ki na filmska platna prihaja za valentinovo 2017.

Prihaja Petdeset odtenkov teme.Odpri galerijo

Knjiga Guinnessova knjiga rekordov 2017 Kaj prinaša Guinnessova knjiga rekordov 2017? Kdo so novi slovenski rekorderji? Knjiga Harry Potter and the Cursed Child novembra tudi v slovenščini. Knjiga Harry Potter and the Cursed Child v slovenščini izide novembra 2016! Knjiga Harry Potter in zakleti otrok Nova knjiga o Harryju Potterju – izid: 31. julij 2016; od 1. avgusta tudi v Sloveniji! Plažnice Plažnice – brezplačne zgodbe slovenskih avtorjev v obliki digitalnih knjig so super ideje za poletno branje! · · · · ·