patrick-buck-OxDCkFAMzL4-unsplash
V zraku · odnosi

Se vaš prijatelj/-ica zaradi službe, ljubezni seli v drug kraj ali celo državo? Če mislite, da se s tem vajino prijateljstvo končuje, se motite. Oddaljenost ni ovira za prava iskrena prijateljstva, saj jih povezuje močna vez, ki jo bo razdalja le še utrdila.

Tam daleč stran je nekdo, na katerega se lahko zanesete, ga pokličete, mu pišete in zaupate vse svoje skrivnosti. Morda mu lahko poveste celo več kakor prijateljem, ki so z vami vsak dan.

Tukaj je 5 razlogov, zakaj je vaše prijateljstvo na daljavo pristno in iskreno.

Pogosto komunicirata drug z drugim

Ni treba, da je ob vas, da veste, da je nekje za vas. Zaradi današnje tehnologije se lahko z njim povežete prek družbenih omrežij kadarkoli v dnevu. V sekundi se lahko pogovarjata, ne glede na čas in kraj. Veste, da niste nikoli sami.

Obiščeta se

Potovanja so zabavna, še posebno če obiščete prijatelja, ki ga niste videli že nekaj časa. Imela bosta priložnost poklepetati, predstavil vam bo drugačne kulture, kraje. Doživela bosta marsikatero dogodivščino, ki je sicer ne bi.

Naučite se ceniti čas, ki ga preživite z njim

Srečanje z njim je nekaj nepozabnega in posebnega. Naučite se ceniti čas, ki ga preživite z njim, in ga nimate za samoumevnega. Izkoristite vsak trenutek za obujanje spominov in pisanje novih.

Njegovi nasveti so nepristranski

Vedno vam bo dal nepristranske nasvete, ko boste imeli probleme v službi, šoli, v ljubezni … Ker ne bo neposredno vpleten, bo stvari videl iz drugega zornega kota.

Manj se boste prepirali z njim

Nikoli ne delata drame in nepotrebne napetosti. Redko se prepirata, in če se, najdeta načine, da nesporazume rešita skupaj in hitro. Večinoma je dovolj preprosta beseda: oprosti.

Prijateljstvo na daljavo, ki traja, je znak, ki vam pove, da bo ta oseba del vašega življenja za vedno.

Če bosta premagala vse slabosti in komunikacijske ovire ste lahko prepričani, da bosta prijatelja še zelo dolgo in da razdalja ne bo prekinila vajinih trdo spletenih vezi.

Če ti bo nekega dne šlo na jok, me pokliči! Ne obljubim, da te bom spravil/-a v smeh. Vendar se lahko jočem skupaj s teboj. Če boš nekega dne želel/-a zbežati, me pokliči! Ne obljubim, da te bom prosil/-a: ‘Ustavi se.’ Vendar lahko bežim skupaj s teboj. Če nekega dne z nikomer ne boš želel/-a govoriti, me pokliči! Obljubim, da bom ob tebi. In obljubim, da bom zelo tih/-a. A če me nekega dne pokličeš in se ti ne oglasim, prosim, pohiti in me obišči! Mogoče jaz potrebujem tebe.” – Neznan avtor

crook-marker-09uwZs3lN18-unsplash 10 tipov moških, ki jih vedno najdeš na spletnih straneh za zmenke! friendsgirlswedding Zakaj ženske potrebujejo svoje “žensko pleme”? shutterstock_597490313 5 načinov, da zacelite zlomljeno srce: tako boste najlažje preboleli razhod shutterstock_254876533 Način, kako oseba odide iz tvojega življenja, o njej pove več kot karkoli drugega … ·