BeFunky Collage
V zraku · buzz buzz

Ni dvoma, da ima vsaka pesem nek skrit pomen in da vsak izmed nas pesem razume nekoliko drugače. Ste že kdaj poskusili z interpretacijo pesmi na recimo dobeseden način? No, nek Islandec je to poskusil in tako ustvaril izjemno komične ilustracije. Če še danes niste dobili svoje doze smeha, potem hitro nadaljujte s prebiranjem članka in pokukajte v našo galerijo.

Umetnik in karikaturist Hugleikur Dagsson je pripravil smešne parodije na priljubljene pesmi, ki variirajo med melanholičnimi rock baladami in ‘nedolžnimi’ hiti iz petdesetih. Te preproste in nič kaj sofisticirane ilustracije morda sprva delujejo ‘na prvo žogo’ , a so presenetljivo točne, včasih pa celo nesramne ali vulgarne. Dagssonov humor res ni za vsakogar, njegove ideje namreč presegajo meje ‘dovoljenega‘. Vseeno pa vam zagotavljamo, da boste med ilustracijami našli vsaj eno ali dve, ki vas bosta nasmejali do solz.

PREBERITE ŠE: Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom

Galerija – priljubljene pesmi skozi sarkastične šaljive ilustracije

Amy Winehouse – RehabOdpri galerijo

niki-sanders-tDms5laF5s0-unsplash Kaj tvoj način poljubljanja pove o tebi in o tvojem razmerju? Michael Delligatti - oče hamburgerja Big Mac Umrl je Michael Delligatti, mož, ki se je domislil hamburgerja Big Mac Gorivo iz odpadnih pnevmatik Revolucionarno gorivo iz odpadnih pnevmatik, ki bo svet rešilo na tone odpadkov Končno legitimen razlog, da smo lahko leni! · ·