Alkimijski dvojec
V zraku · trend

Stol in miza, katerih oblikovanje je navdihnila starodavna veda, zmes primitivnega kemijskega znanja in tehnologije, vrsta filozofije, katere namen je bil odkriti najvišjo modrost in nesmrtnost – alkimija.

Čarovniki, vampirji in volkodlaki nam že od nekdaj burijo domišljijo, njihova mističnost pa je predvsem v pop kulturi vedno znova aktualna. Lahko bi rekli, da so zadnja leta celo prenasičili literarno in filmsko ponudbo in da jih imamo za nekaj časa dovolj. Kaj pa v obliki dizajnerskega pohištva? Ste si kdaj zaželeli stola v obliki strogega geometrijskega čarovniškega simbola? Še bolje, alkimijskega simbola, ki v sebi združuje starodavno znanost in privlačno magijo? Če vas navdušuje vse, kar je povezano s čarovniškimi uroki, smrtonosnimi praški in živobarvnimi eliksirji, vam bodo izjemni kosi pohištva, z alkimijo navdihnjena poganski stol “Pagan Chair” in alkimijska miza “Alchemy Table”, vsekakor všeč.

Mi smo nad kombinacijo prefinjene črne kovine in obarvanega stekla oblikovalske hiše Material Lust popolnoma očarani, če ne kar začarani.

Alkimijski dvojecOdpri galerijo
Torbe in pasovi Modni pasovi in elegantne torbe za fotografske navdušence Slušalke iz kitare Stilske slušalke, narejene iz kitare Bershka "Over Wheels" Bershkino športno linijo navdihnil skateboarding Beli minimalizem se vrača Letošnjo pomlad bo ulicam zavladala retro minimalistična belina · · ·