Utrip mesta · moda

Združujoč arhitekturni dizajn, modo in napredno digitalno proizvodno tehnologijo, izjemni Bryan Oknyansky prinaša prve modne ženske čevlje iz titanske zlitine, izdelane s pomočjo revolucionarnega 3D tiskalnika.

Najvišja stopnja napredne tehnologije, umetnosti, luksuza in lepote v enem. Popolnoma prilagojene meram stopala, neverjetnih skulpturnih linij ter iz materiala, ki ga sicer uporabljajo v industriji letal in športnih dirkalnikov, osupljiva kolekcija petk “Heavy Metal Series” piše novo vizijo prihodnosti.

Zadnja tri leta priznani arhitekt in oblikovalec ženskih čevljev Bryan Oknyansky stremi k eksperimentiranju s proizvodnimi tehnologijami iz različnih področij ter zbliževanju mode in arhitekture. Tako je ustvaril spletno trgovino, kjer nudi po meri in po osebnem okusu popolnoma nosljive 3D stiskane glamurozne ženske čevlje.

Trenutno s svojim parom mojstrovin sodeluje na natečaju “Muuse x Vogue Talents”, kjer se poteguje za glavno nagrado Young Vision Award Accessories 2014. V resnično avantgardnem duhu tako na valu revolucije 3D tiskanja podira vse meje v svetu mode.

Odpri galerijo
New York okronan za letošnjo prestolnico mode Boemsko poletje z modno kolekcijo Chloe Midi krilo – nepogrešljiv modni kos letošnje pomladi Plašči, ki so greli trendseterke na tednu visoke mode v Parizu Plašči, ki so greli trendseterke na tednu visoke mode v Parizu · · · · · ·