DisneyxPixar letalo 2018.
V zraku · buzz buzz

Če ste ljubitelji potovanj z letalom, a vam med dolgotrajnim sedenjem manjka živahna popestritev, jo odslej lahko doživite v prvem letalu Disney x Pixar, ustvarjenem po navdihu junakov iz risank.

Vsi tisti, ki želite uresničiti svoje otroške sanje o svetu igrač, boste lahko, zahvaljujoč China Eastern Airlines in Shanghai Disney Resort, to tudi izpolnili, saj sta letalsko podjetje in Disneyev pustolovski park združila moči in usvarila letalo Disney x Pixar, ki so ga navdihnili junaki iz Toy Story Landa, zabaviščnega parka, ki se nahaja v Šanghaju.

Notranjost letala je v celoti okrašena z barvitimi poslikavami z liki iz tega tematskega parka, zunanjo podobo letala pa krasi pustolovski lik Ken Kozmoblisk (Buzz Lightyear).

Potniki lahko pričakujejo tudi širitev ponudbe, in sicer vključitev tehnoloških pripomočkov za zabavo med letom, … hrano in pijačo z motivi DisneyxPixar.

Prvo Disneyjevo letalo bo ob vikendih letelo na relaciji Šanghaj–Peking, ljubitelji tovrstnih atrakcij pa lahko le upajo, da bodo takšni leti postali nekoč mednarodni.

Ganska krsta Nike Ganska krsta Nike: edinstven prostor za večni počitek Za ta astrološka znamenja bo mesec maj slab. Za ta tri astrološka znamenja bo maj najhujši mesec Zakaj ljudje imajo radi karaoke? Zakaj imajo ljudje radi karaoke? Smešne ilustracije parov. Hudomušne ilustracije o tem, kaj pari počnejo za zaprtimi vrati · · · ·