Tudi ti svojega partnerja opazuješ med spanjem?
V zraku · buzz buzz

Če ste s partnerjem že dolgo skupaj, se boste ob branju in gledanju tega prispevka o čudnih stvareh, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo v zvezi, verjetno samo muzali in prikimavali nenavadnim navadam, ki bi v drugačni zasedbi delovale čudaške, če ne že srhljive, tako pa se vam zdijo prikupne.

Vas zanima, katere so čudaške stvari, ki jih počnejo vsi pari, ki so že dolgo skupaj? Ste se kdaj zalotili, da partnerja opazujete med spanjem? V romantičnih filmih je to nadvse romantično, v resničnem življenju pa se vas partner velikokrat prestraši. Ste partnerja kdaj skrivaj snemali?
Točno veste, katero hrano in pijačo želi naročiti, kje je vsak trenutek, in imate njegove fotografije vsepovsod (v denarnici, na telefonu, tablici, prenosniku in obesku za ključe, kot Facebook ozadje …)? Vdrete v kopalnico in uporabite stranišče, medtem ko se tušira, vohate njegove/njene obleke in vam ni nerodno ”zadihati od zadaj”?

To je le nekaj čudaških navad parov, ki so že dlje skupaj. Priznajte, če bi to počel kdo drug kot vaš partner/vaša partnerica, bi bili naravnost šokirani. Tako pa vas to početje prav nič ne moti. Imate katero od teh čudaških, a skozi prizmo para prikupnih navad? V videoposnetku si oglejte še druge stvari, ki jih počnejo pari, ki so že dolgo v zvezi.


Kdaj se zbujajo uspešneži? Rana ura, zlata ura: uspešni poslovneži, ki vstajajo neverjetno zgodaj Digitalno postarani zvezdniki Digitalno postarani zvezdniki: slavni, ko bodo stari 1. Mednarodni kulinarični festival Kranjska Gora 2016 1. Mednarodni kulinarični festival Kranjska Gora 2016 Beast, pes Marka Zuckerberga Mark Zuckerberg ima psa, ki je mojster kamuflaže · ·