Rawman 3000
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ljubezen do vrtljivih plošč kar ne ugasne in prodaja gramofonskih plošč oz. vinilk je zadnja leta v porastu. Glasbeni medij iz katerega glasbo izvablja igla, je postal pojem nostalgije in z izdelkom Rocket and Wind, walkmanom za vinilke oz. prenosnim gramofonom Rawman 3000, se bo ta le še dodatno razplamtela, saj združuje format starih dobrih walkmanov/diskmanov in najbolj romantičnega nosilca zvoka.

Oblikovalska agencija Rocket and Wink je s prenosnim gramofonom oz. walkmanom za vinilke Rawman 3000 ustvarila izdelek, za katerega ljubitelji glasbe sploh niso vedeli, da ga potrebujejo. Omogoča predvajanje treh velikosti LP plošč (tri različice predvajalnika) in je tako priročen, da ga lahko prenašate naokoli kot ste to počeli z walkmanom ali diskmanom.

PREBERITE ŠE: Največji zbiralec gramofonskih plošč na svetu: brazilski magnat želi kupiti vse vinilke tega sveta

Rawman 3000 kakopak upravljamo mehansko in jo lahko priključimo tudi na zvočnike. Ponaša se z USB vmesnikom, tehnologijo Bluetooth, anteno, pametno kartico in paščkom za udobno nošenje.

Rawman 3000Odpri galerijo
Pametna ura Moto 360 druge generacije Moto 360 – Motorolina pametna ura druge generacije navdušuje še bolj kot njena predhodnica Sledilna plošča Sensel Morph Revolucionarna sledilna ploščica Sensel Morph ali Zakaj se miški in tipkovnici tresejo hlače ViW je nastavek za spletne kamere, ki razširi vidno polje in kader primerno osvetli. ViW – nastavek za spletne kamere, s katerim vidimo ”celotno sliko” Prenosna zložljiva tipkovnica LG Rolly Keyboard LG Rolly Keyboard: edina zložljiva prenosna tipkovnica, ki jo zares potrebujete ·