razer-phone-usp-03 (1)
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Če se redno vozite z mestnimi avtobusi, potem ste opazili predvsem mladino, ki bolj ali manj bolšči v svoje pametne telefone. Nabolj verjetno je, da igrajo igrice. In za to mladino (in nemladino, seveda) imamo zdaj super novico! Prišel je namreč pametni telefon, na katerem bo igranje igric v pravi užitek. Predstavljamo Razer Phone.

Razer Phone, ki je tako kot večina naprav Razer videti precej robustno, se ponaša s kar lepim številom izjemnih lastnosti.

Lahko začnemo kar pri zaslonu Quad HD, ki meri 5,72 palca in ga krasi tehnologija UltraMotion ter se osvežuje s hitrostjo 120 Hz. Za izjemno zvočno izkušnjo bo prek dveh ojačevalcev in zvočnika na prednji strani poskrbel sistem Dolby ATMOS, če pa uporabljate slušalke, pa je tu avdio adapter s certifikatom THX.

V drobovju boste našli procesor Snapdragon 835, 8 GB spomina ter 64 GB prostora za shranjevanje. Na hrbtni strani telefona je nameščena dvojna kamera z 12 MP, ki lahko zajema fotografije z ultraširoko lečo ali pa z dvakratnim telefoto zoomom. In če bodo vaše poti dolge, hkrati pa ne boste imeli dostopa do električnega napajanja, brez skrbi. Baterija s 4000 mAh bo poskrbela za dolgo delovanje.

Kruha in iger! Ali raje Razer in iger? Za 600 evrov je lahko vaš.

Galerija – Razer Phone: pametni telefon za ljubitelje igric

Razer Phone: pametni telefon za ljubitelje igricOdpri galerijo

LG-K7i LG K7i: prvi pametni telefon na svetu, ki odganja komarje 1920-900-EN ZTE Axon M: pametni telefon s kar dvema zaslonoma 141858-phones-feature-huawei-mate-10-and-mate-10-pro-release-date-specs-and-everything-you-need-to-know-image1-tepsgoitrq Pametni telefoni Huawei Mate 10: dobrodošla umetna inteligenca BlackBerry Motion – brez tipkovnice in brutalno baterijo BlackBerry Motion: brez tipkovnice in z brutalno baterijo · · · ·