cover-united-nude
Utrip mesta · moda · ženska moda

S pomočjo hitro razvijajoče se tehnologije ter 3D tiskalnikov, so pri United Nude združili moči s 3D Systems ter za Teden oblikovanja v Milanu 2015 na novo “izumili” čevelj. Z izbrano skupino vodilnih svetovnih arhitektov in oblikovalcev, kot so Ben van Berkel, Fernando Romero, Michael Young, Ross Lovegrove in Zaha Hadid, so oblikovali in natisnili pet ekskluzivnih čevljev.

Izbrana skupina čevljev v projektu Re-Inventing Shoes (v sodelovanju z United Nude in 3D Systems), pooseblja celovito raziskavo v nosljivosti, funkcionalnosti, estetiki in tehnologiji ter z najvišjo kakovostjo 3D tiskanja – selektivnega laserskega sintranja – so čevlji iz trdega najlona in mehke gume na voljo v petdesetih parih za vsak ekskluzivni model na novo “izumljenega” čevlja. Trenutno so na ogled v Teatro Arsenale na Tednu oblikovanja v Milanu 2015.

PREBERITE ŠE: Wearable Planter: 3D sprintani cvetlični lončki, ki so lahko tudi nakit

V galeriji si lahko ogledate Re-Inventing Shoes iz Tedna oblikovanja v Milanu 2015.

Re-Inventing Shoes: na novo izumljeni čevlji Fernando Romero – AmmoniteOdpri galerijo
PicMonkey Collage 10 najmlajših supermodelov v zgodovini Takaokami je kolekcija nepremočljivih ženskih urbanih oblačil za dež. Takaokami – ženska urbana oblačila za dež #kickstarter Streetstyle na festivalu Coachella Najboljša streetstyle moda na festivalu Coachella 2015 PicMonkey Collage Filmska poroka: Hollywoodske ikonične poročne obleke · ·