Brez tipkovnice.
V zraku · tehnologija

Kako bomo tipkali jutri? Po zraku, itak. Nepričakovan odgovor, ki bo kmalu postal resničnost, saj ekipa nadobudnih tehnoloških startupovcev že razvija revolucionarno tipkovnico AirType, ki omogoča tipkanje kar po zraku.

Ker je tipkanje po mobilnih napravah preprosto bedno in nepriročno, se je mlado tehnološko start up podjetje AirType iz ameriškega Teksasa zakopalo v razvoj revolucionarnega projekta, zračne tipkovnice AirType. Je mobilna naprava, ki tipka tako kot vi, le brez ključnega elementa – dejanske tipkovnice.

Tipkovnica brez tipkovnice, ki bo spremenila način digitalnega pisanja, je preprost par tehnoloških dodatkov, ki spominjajo na zapestnice. Ti med tipkanjem počivajo na vaših dlaneh in kar na podlagi gibov vaših prstov pišejo digitalno besedilo.

AirType je na trenutke celo bolj inteligentna kot pisec, saj ima posebno aplikacijo, ki na podlagi stila pisanja že vnaprej predvidi napake ter vnese popravke in presledke. Vsekakor velika prednost pa je to, da je AirType majhna, lahka ter preprosta za prenos in uporabo.

PREBERITE ŠE: Modulo – žepni polnilec

Predstavljajte si tipkovnico, ki jo imate dejansko na dosegu roke in s katero lahko kadarkoli pišete po čemerkoli ali celo po ničemer. Ker pa je še vedno v razvojni fazi, imamo še dovolj časa, da razvijemo samosvoj stil tipkanja po ničemer!


skylock-1 Skylock, inteligentna ključavnica, ki skrbi za varnost kolesa Wallet_Phone Kako zamenjati denar s pametnim telefonom oziroma aplikacijo? cover Pametni telefon Huawei Ascend P7 prispel v Slovenijo cover-baterija-miti 5+ mitov o pravilnem polnjenju pametnega telefona · ·