Rinsten Spring
Utrip mesta · mobilno

S pomladjo na plan pokukajo tudi rekreativni kolesarji. Vsak, ki je že kdaj premagal daljšo razdaljo, ve, kako lahko začne po določenem času boleti zadnjica in kako boleč je lahko vsak tresljaj. Z blažilnikom Rinsten Spring temu ne bo več tako. Revolucionarni blažilnik lahko montirate na vsak kolo, za večje udobje pa vam ni treba menjati sedeža.

Rinsten Spring je inovativni blažilec za kolesarski sedež, ki omogoča udobnejšo vožnjo s kolesom. Primeren je tako za rekreativne kot bolj resne kolesarje. ”Pobira” vse vrste tresljajev in ga lahko povsem prilagodite svojim potrebam.

PREBERITE ŠE: PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov

Uporabljajo ga lahko ljudje z zelo različno težo, paše pa prav na vsa kolesa oz. sedeže. Na Kickstarterju ga lahko prednaročite za 28 evrov.

Galerija – Rinsten Spring:

Rinsten SpringOdpri galerijo
Fixie The Simpsons x State Bicycle Co. Bike The Simpsons x State Bicycle: kolo, ki so ga navdihnili Simpsonovi Luxes Lane Valet Lexus Lane Valet – znebite se mečkača pred vami Škoda Mission E Škoda Mission E – električni križanec s potezami kupeja Hum Rider Hum Rider – vozilo na ‘hoduljah’ za preskakovanje kolon · · · ·