pair-3798371_1280
V zraku · astrologija

Nekateri najdejo svojo ljubezen že zelo kmalu, medtem ko ostali poskušajo vedno znova, pa na koncu kar ne najdejo prave osebe. In TO je 6 astroloških znamenj, ki vedno izberejo napačnega partnerja.

Astrologi so prišli do ugotovitve, da imajo nekatera znamenja večje nagnjenje k temu, da vedno znova izberejo napačne ljudi za partnersko razmerje. Kdo so ti?

6 astroloških znamenj, ki vsakič izberejo napačnega partnerja:

Oven

Pogumni in samozavestni ovni so prepričani, da lahko dobijo vsako osebo, ki si jo želijo. Ne bojijo se lastnosti na partnerju, ki jim ne ustrezajo –, saj so prepričani, da jih na dolgi rok lahko spremenijo ali vsaj nekoliko zamejijo. In ravno zaradi tega včasih preveč nadzorujejo odnos in trmoglavijo. Pozabijo, da ima razmerje delovanje, ki ni odvisno le od želj enega, temveč je predvsem pod vplivom odnosa med dvema človekoma.

Bik

Biki so prizemljeni in njihovo glavo je težko zamegljiti s puhlicami zaljubljenosti. Kljub temu so nežni, predani in so težko sami, zato hitro stopijo v razmerje – tudi, če tista oseba ni točno tisto, kar iščejo.

Rak

Rak je izmed vseh horoskopskih znakov najbolj povezan z ljudmi. V drugih vidi dobro in verjame, da lahko z dovolj truda, povezanosti in predanosti reši in izboljša še najbolj škodljiv (partnerski) odnos.

Škorpijon

Ko je škorpijonu nekdo všeč, mu nič ne bo preprečilo, da ne bi uporabil vseh svojih trikov, da to osebo tudi dobi. Včasih pa imajo tudi škorpijoni težave – svojo obsesijo in zasledovanje cilja zamenjajo za zaljubljenost, na koncu pa ugotovijo, da so trud vlagali v napačno osebo.

Strelec

Strelci se težko ustalijo in vedno iščejo nove pustolovščine. Ravno zato jih pogosto privlačijo ljudje, ki so nekoliko nedostopni ali so vsaj drugačni od njih – ali gre za velike geografske razdalje, kulturno drugačnost, razliko v letih, …

Ribi

Ribe so mirne, kreativne, čustvene in ljubeznive. So pa tudi vedno z glavo v oblakih in sploh ne vedo, kaj pomenijo “realna tla” ali “prizemljenost”. Ko so v razmerju, se pogosto zgodi, da drugo osebo začnejo vmešavati v lastne fantazije in projekcije, po začetni (pogosto dolgi) fazi zaljubljenosti, pa bodo presenečene, ko se bo ta naslikana podoba začela sesuvati.

woman-in-black-scoop-neck-shirt-smiling-38554 V tem astrološkem znamenju so rojene najboljše žene, ki ti bodo zveste do groba! alluring-slim-woman-lying-on-stone-on-sandy-beach-4497013 Kaj te po njegovem mnenju dela tako zelo vročo, glede na astrološko znamenje? cheerful-young-women-screaming-into-loudspeaker-3764551 To je tisto, kar te dela tako zelo nadležnega, glede na tvoje astrološko znamenje edward-cisneros-_H-SlrD9RGg-unsplash V tem astrološkem znamenju je rojen moški, ki te bo ljubili celo življenje! · · ·