test
V zraku · tehnologija

V New Yorku delujoča umetnika sta združila moči in predstavila serijo 3D tiskanih umetnih nohtov in s tem dosegla nove dimenzije v digitalni umetnosti.

Tehnologija tiskalnikov se razvija s svetlobno hitrostjo. Čeprav so prve 3D tiskalnike iznašli že v 80-ih letih prejšnjega stoletja, si še pred nekaj leti nismo mogli predstavljati predmetov, natisnjenih v tridimenzionalni obliki. Danes je to postala realnost. 3D tiskalnik lahko ustvarja predmete iz različnih materialov, plastike, najlona, zelo odporne plastike ali iz materiala PLA, ki je biološko razgradljiv.

Digitalna umetnika Sarah C. Award in Dhemerae Ford, znana kot TheLaserGirls, pa sta klasično manikuro spremenila v futuristično umetnost. Njuna kolekcija nohtov je prava mala umetnost v dizajnu, ki se širi v želji po 3D tiskanju oblek, nakita in modnih dodatkov.

Oglejte si njune umetnine v spodnji galeriji.

Odpri galerijo
vivofit lifestyle 1 bw Garmin vívofit — merilec aktivnosti, kjer šteje vsak korak Slika 1-Oral B Zobna ščetka, s katero ne moremo lagati zobozdravniku cover-samsung-tablice-1000-500 Samsungova serija tablic “pro” – Galaxy NotePRO in TabPRO 1077577_418227101642624_991298293_o Leica v papirnati preobleki · ·