diners
Sponzorirano · V zraku · trend

V našem življenju želimo več, cenimo eleganco, imamo izbran okus, moda, dizajn, lepota ter kulinarika zapolnjujejo pomembnejši del našega vsakdana, potovanja jemljemo kot vir navdiha. K našemu življenjskemu slogu se odlično poda kartica Diners Club Style. S kartico ob nakupih priznanih blagovnih znamk prihranimo, tako je naš užitek še večji.

Vsem bralcem City Magazina bodo pri Diners Clubu podarili 50% letno članarino, 2000 nagradnih točk, prvih 200 članov pa bo deležnih posebnih ugodnosti v obliki bonov. Pohitite ponudba velja le do 1.7.2014.

Poskrbimo, le da bo kartica Diners Club Style vedno z nami!

Izkoristimo izjemno priložnost. Vsem bralcem CityMagazina, ki bodo do 1.7.2014 aktivirali novo kartico Diners Club Style, Diners Club podarja:

  • 50 % letne članarine (prihranek 25 EUR),
  • 2000 nagradnih točk, ki jih lahko izkoristimo za prihranke in ugodnosti Nagradnega programa Diners Club v poslovalnicah SPORTINA, Tom Tailor, Giga Sport, Merkur, Zlatarna Celje in mnoge druge. (preverite katalog Diners Cluba). Ne pozabimo, da popusti veljajo vse leto in se velikokrat seštevajo.
  • prvih 200 novih članov bo prejelo bon Toko v vrednosti 20 EUR in bon za ličila MUD v vrednosti 15 EUR. (bone Toko lahko unovčimo v vseh prodajalnah Toko v Sloveniji, veljajo za nakup nad 100 EUR , bone za ličila MUD pa v PRO trgovini Make-Up Designory na Rimski cesti 13 v Ljubljani)

* člani, ki pred tem še niso imeli kartice Diners Club izdane s strani Erste Card d.o.o.

V kolikor še ne uživamo ugodnosti kartice Diners Club Style in bi jo želeli imeti po zgoraj omenjenih ugodnih pogojih si jo lahko do 1.7.2014 hitro in enostavno priskrbimo tukaj.

Kartica Diners Club Style omogoča popust ob nakupu takoj in celo leto. Naš vsakdan se tako lahko prične z nakupovanjem v prodajalni Naracamicie in izbiro kovčka v Toku, nadaljuje s kavico v Loliti, prijetnim obiskom v fitnesu ali sproščanjem v savni Sportcluba ter zaključi s kulinaričnim razvajanjem v vrhunski restavraciji Strelec. Izbira idej in možnosti je za lastnike kartice Diners Club Style izjemno bogata, še lepše pa je, ker lahko hkrati prihranimo.

Le s kartico Diners Club Style zbirate potovalne milje. Zamenjate jih lahko za izbrano nagrado ali darilni kupon. Čudovito je, da si lahko le z uporabo kartice pridobite dodatno letalsko vozovnico ali ugodnost pri naslednjem potovanju ali počitnicah.

Poleg teh neposrednih ugodnosti pri izbranih partnerjih kartica Diners Club Style ponuja tudi vse ugodnosti klasične kartice Diners Club (S klasično kartico Diners Club imamo zagotovljen prost vstop v več kot 512 letaliških salonov, enostavne nakupe na obroke, vedno atraktivno ponudbo turističnih storitev DC Travel in še veliko drugega. Za varnost poskrbita varnostno SMS-sporočilo in svetovalni center, ki je dosegljiv 7 dni v tednu, 24 ur na dan.)
Kartica Diners Club Style je namenjena vsem, ki radi uživamo v izbranih stvareh in cenimo dobre strani življenja. S prihranki in elegantnimi ugodnostmi, ki jih omogoča kartica, smo lahko pri tem brez slabe vesti.

V kolikor bi jo želeli imeti po zgoraj omenjenih ugodnih pogojih si jo lahko do 1.7.2014 hitro in enostavno priskrbimo tukaj.

new David Beckham in H&M sta v Londonu proslavila lansiranje nove kolekcije kopalk cover Nove linije očal Ray Ban 3b5928e610c34c94afd5ab467c32dd25 Bajaboard2 – električna rolka prihodnosti as_skate_vanssw_2048 Kolekcija Star Wars x Vans