ColgateAdvancesThe_1515192631353-null-HR
V zraku · tehnologija · gadgeti

Že kot malčke so nas učili o pomembnosti ustne higiene in umivanja zob. Medtem se je na trgu ščetk in pribora veliko spremenilo. Dobili smo električne ščetke, zobne nitke, mini krtačke za medzobne prostorčke in še bi lahko naštevali. A eno ostaja. Če si zob ne bomo pravilno umivali, nam nobena od napravic ne bo pomagala. Nam pa seveda lahko opravilo olajša, še posebno, če je tako dobra, kot je ta. Tukaj je pametna zobna ščetka Colgate E1 Smart.

Pametna zobna ščetka Colgate E1 Smart ima vgrajene senzorje ter umetno inteligenco, ki omogočajo najboljše možno umivanje zob.

Prek povezave Bluetooth boste ščetko E1 lahko povezali z mobilnikom in spremljali učinkovitost umivanja. Prek aplikacije Colgate Connect App si boste lahko ogledali svoje zobovje, se naučili pravilno umivati zobe ter celo odigrali igrico ter tako morda lažje motivirali otroka za umivanje zob. Ščetka Colgate E1 je opremljena z izjemno vzdržljivo baterijo, saj jo boste morali polniti le vsakih 10 dni. Nastavke s ščetkami lahko menjate, tako da Colgate E1 lahko uporablja cela družina.

Cena za ščetko Colgate E1 je 95 evrov. Za lep in zdrav nasmeh!

Galerija – Pameta zobna ščetka Colgate E1 Smart vas nauči pravilnega umivanja zob

Pameta zobna ščetka Colgate E1 Smart vas nauči pravilnega umivanja zob.Odpri galerijo
tetra-countertop-dishwasher CES 2018: pomivalni stroj Tetra, pomivalec posode na kuhinjskem pultu wacom-cintiq-pro-32-inch-drawing-tablet-designboom-header CES 2018: Wacom Cintiq Pro, raj za umetnike SRC_0717_PowerSleepCoupleInBedSleeping_8829_CKHiLg.download CES 2018: Philips SmartSleep za kakovostnejši spanec Run Free Pro Bio slušalke. CES 2018: slušalke Soul Electronics, trener v vašem ušesu · ·