Maska SeaSeeker
V zraku · tehnologija · gadgeti

Se še spomnite sončnih očal Snap(chat)? Z njimi namreč lahko fotografirate ter snemate 10-sekundne posnetke, ki jih nato nemudoma lahko objavite na družbenem omrežju Snapchat. To se dogaja na kopnem. Kaj pa, če bi želeli to početi pod gladino? Z masko SeaSeeker Snapchat zdaj lahko.

Pravzaprav ne gre za klasično podvodno masko. Pri podjetju Royal Carribean, ki se ukvarja z morskimi križarjenji, so razvili neprodušno ohišje za očala Snap. V masko SeaSeeker torej namestite očala Snap ter se potopite do 46 m pod morsko gladino. Avantura lahko traja največ 30 minut, kar bo najbrž zadostovalo za veliko spektakularnih posnetkov. Trenutno potapljači v Mehiki in Belizeju testirajo 10 različnih prototipov mask, saj pri podjetju do konca leta želijo potnikom zagotoviti tovrstno zabavo. Eden od razlogov za razvoj maske SeaSeeker je želja podjetja, da križarjenja približa tudi mlajšim generacijam. Stereotip, da gre za potovanje starejših, se ga namreč še kar drži.

PREBERITE ŠE: SNAPCHAT SPECTACLES: SONČNA OČALA, KI FOTOGRAFIRAJO IN SNEMAJO

Vsekakor gre za zabaven gadget, če bo pa zaradi njega več mladih križarilo po morjih, bo pa pokazal samo čas.

Galerija – Maska SeaSeeker

Maska SeaSeeker Odpri galerijo
Token – prstan, s katerim lahko odklenete avto ali nakupujete. Token: prstan, s katerim lahko odklenete avto ali opravite nakup zapestni uri Marko Vučković: zapestni uri Saturn in Void SwanSept9.61_2.1497991318 Lenovo s konceptom prenosnika prihodnosti NUVIZ dodatek za čelado Nuviz HUD: pametna motoristična čelada · · ·