Sebastian-Errazuriz-15
V zraku · buzz buzz

Umetnik in oblikovalec Sebastian Errazuriz s svojimi oblikovalskimi dosežki v vsakdanje življenje ljudi vnaša predmete nekje na meji med umetnostjo in dizajnom. Njegove bizarne kreacije so izredno sporočilne in polne ciničnega humorja.

Sebastian Errazuriz je bil rojen v Čilu, odraščal je v Londonu, umetnosti se je učil v Washingtonu, ustvarjanja filmov v Edinburghu, iz oblikovanja pa je diplomiral v Santiagu. Umetnik in deloholik danes živi in ustvarja v New Yorku, njegovo delo pa je svetovno priznano tako s strani umetniških krogov, muzejev in galerij, kot s strani oblikovalcev.

PREBERITE ŠE: Strašljivo realistične oljne slike Izraelca Yigala Ozerija

Njegove kreacije so daleč od vsakdanjih. Gre za bizarne predmete z močnim sporočilom in nagnjenosti k ciničnemu humorju, ob njegovih delih pa se ponovno zamislimo o namembnosti vsakdanjih predmetov.

Bizarne kreacije Sebastiana Errazuriza na meji med umetnostjo in dizajnom si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo

PicMonkey Collage Alfred Cone: hrustljavi lonček za kavo Screen Shot 2014-09-19 at 12.10.23 Zomatov infograf: Na svetu sta dve vrsti ljudi. Se prepoznaš? CORRECTION Mideast Emirates Abu Dhabi Etihad Lestvica 24-ih letalskih prevoznikov, ki v prvem razredu ponujajo največ dancing-street-light-designboom-818 Smartov plesoči semafor: ko je čakanje na zeleno luč čista zabava · ·