Selfi plastenka Coca-Cola
V zraku · tehnologija

Selfi plastenka Coca-Cole želi ujeti poseben trenutek – ko pijete Coca-Colo. V času analognih fotoaparatov smo bili zelo selektivni pri fotografiranju in smo ovekovečili zgolj spomina vredne trenutke. S pojavom digitalne fotografije in selfimanije se je to povsem spremenilo. Danes povprečen najstnik na stranišču posname več selfijev, kot je posnetkov na Luni naredil Neil Armstrong. Pa da se vrnemo k posebnim trenutkom. Coca-Cola je vedno igrala na naša čustva in želi, da njeno gazirano pijačo povezujemo z lepimi trenutki v življenju. Zato se ideja o selfi plastenki Coca-Cole v dobi Snapchata zdi povsem logična poteza in sploh ne preseneča.

Izraelska oglaševalska agencija Gefen Team iz Tel-Aviva je za znamko Coca-Cola izdelala poseben nastavek za pollitrsko plastenko, ki med vašim pitjem posname selfija. Selfi plastenka Coca-Cole ima namreč v podstavku patentirano tehnologijo, ki zaznava gibanje in ob nagibu 70 stopinj ali več samodejno zajame posnetek.

PREBERITE ŠE: Bazen iz Coca-Cole in jacuzzi z bomboni Mentos

Plastenke je nastala za festival Coca-Cola Summer Love, ki je Coca-Colin največji dogodek na prostem v Izraelu. Vsi selfiji, posneti s plastenko Coca-Cole z nastavkom za selfi, se avtomatično objavijo na avtorjevem Snapchat profilu ter Coca-Colinem izraelskem Facebookovem in Instagramovem profilu. Bi imeli tak nastavek?

Ne pustite, da vam selfi prekine lepe trenutke.Odpri galerijo

Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom Intel poskrbel za svetlobni šov s 500 droni Shooting Star: Intel poskrbel za svetlobni šov s 500 droni Tehnološko razstrupljanje Digitalna rehabilitacija: družina se je za en teden povsem odpovedala digitalni tehnologiji Adobe VoCo Adobe Project VoCo: Photoshop za zvok – program, ki omogoča manipulacije z glasom · · · · · · · ·