shell aplikacija ki dovoljuje poslušanje otrokovega srčnega utripa
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · V zraku · tehnologija · gadgeti

Danes obstaja aplikacija za praktično vsako ‘malenkost’, in zakaj ne bi obstajala še mobilna aplikacija za nosečnice, ki omogoča poslušanje srčnega utripa še nerojenega otroka? Aplikaciji pomaga simpatičen pripomoček Shell, za njim pa stoji podjetje Bellabeat.

Shell je manjši pripomoček, ki ga nataknete na spodnji del pametnega telefona. Nato poiščete mirno, udobno mesto, odprete mobilno aplikacijo in pritisnete gumb “Hear My Baby”. S pripomočkom nežno drsite po trebuščku, vse dokler ne slišite srčnega utripa svojega malčka.

PREBERITE ŠE: Snoo – pametna zibelka, ki otroka sama zaziba v spanec

Pripomoček uporablja poseben algoritem, ki snema zvoke znotraj maternice, medtem pa blokira potencialno škodljive valove, ki bi lahko prišli v naše telo. Algoritem prav tako izloči hrup iz ozadja in poveča zvok bitja otrokovega srca. Srčni utrip lahko tudi posnamete in ga nato predvajate partnerju in najdražjim.
Aplikacija bo novembra na voljo za iPhone. V čakalno vrsto se lahko vpišete na uradni strani.


Za uporabo aplikacije Pee World VR potrebujete pametna očala. Uriniranje v VR-načinu – najbolj bizarna uporaba navidezne resničnosti Mobilna igra Pokemon Go podaljšuje življenje. Če igrate Pokemon Go, boste živeli dlje! cover-facebook-marketplace Spletna tržnica Facebook Marketplace – Bolha dobiva hudo konkurenco Mobilna aplikacija Tinder Stacks Tinder Stacks: aplikacija, ki vam pomaga pri odločitvah … o čemerkoli · ·