shutterstock_1034150995
V zraku · buzz buzz

Pari se ločujejo zaradi najrazličnejših, velikokrat celo bizarnih razlogov. Kljub temu pa vam zagotavljamo, da na kaj takšnega niste pomislili. Verjeli ali ne – v zadnjem času je za vse več ločitev kriv …

Fortnite. Da, prav ste prebrali. Preživetvena igra, ki je še posebej po izidu različice Fortnite: Battle Royale obnorela svet, je posegla tudi v ljubezenska razmerja.

Po podatkih podjetja Divorce Online je bila odvisnost od Fortnita in drugih spletnih iger kriva za več kot 200 oziroma približno 5 % ločitev v letu 2018. To sicer ne pomeni, da je Fortnite edini razlog za konec razmerja.

Na spletni strani Divorce Online so ob tem zapisali, da gre vzroke za nastalo situacijo iskati v digitalni revoluciji. Spletna pornografija, spletne igre in družbeni mediji predstavljajo vse večji del vsakdanjega življenja, zato ni presenetljivo, da vplivajo na odnose med ljudmi.


Kuhinjske katastrofe, ki jih redko vidite. Talenti, kot jim ni para: kuhinjske katastrofe, ki jih redko vidiš shutterstock_713760136 Je to najbolj osupljiva vremenska napoved vseh časov? shutterstock_1075910024 5 super kul podjetij, ki bodo krila tvoje življenjske stroške shutterstock_622117376 To se zgodi z našimi hišnimi ljubljenčki, ko jih damo uspavati · · · · · ·