shutterstock_178077380
V zraku · dan za

Bližajo se silvestrovanja! Preverili smo, katere glasbene skupine nas bodo zabavale na silvestrovanju v Ljubljani, Mariboru, Portorožu, Piranu in drugih slovenskih mestih.

Silvestrovo je vse bliže. Že veste, kje boste letos praznovali? V slovenskih mestih so kot vsako leto pripravili pestro dogajanje, z nastopajočimi boste odštevali zadnje minute leta in pozdravili novo leto v množici veselih ljudi. Preverite, kakšni so glasbeni programi Silvestrovanj po slovenskih mestih 2017. 

Silvestrovanje 2017 Ljubljana

Silvestrovanje na prostem v Ljubljani se letos začenja ob 21.00, za otroke pa ob 16.00. Spored silvestrovanj v središču Ljubljane je raznovrsten in primeren za obiskovalce vseh starosti in glasbenih okusov. Ob polnoči bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil začetek novega leta.

31. 12. 2016 ob 16.00: Silvestrovanje za otroke

Na Kongresnem trgu bodo otroci do 10. leta starosti in njihovi starši lahko praznovali prihod novega leta s pravljičnimi junaki, si ogledali glasbene nastope otrok ter se razveselili prihoda Dedka Mraza.

31. 12. 2016 ob 00.00: Ognjemet z grajskega griča

Kot vsako leto bo tudi letos točno ob polnoči prestolnico razsvetlil čudovit ognjemet z grajskega griča. Ne zamudite!

31. 12. 2016 ob 21.00: Silvestrovanje na prostem

Kongresni trg:
Nastopajo: Modrijani, Begini

Trg francoske revolucije:
Nastopajo: Kreshesh Nepitash, Avven, Malevolence, Elvis Jackson

Mestni trg:
Nastopajo: SwingTones, Anika Horvat

Pogačarjev trg:
Nastopajo: Ansambel Pika si, Skupina France Korado in Krila

Več informacij: Visitljubljana.com

Silvestrovanje 2017 Maribor

Maribor vas vabi, da najdaljšo noč v letu preživite med veselimi, sproščenimi in gostoljubnimi Štajerci. Za odlično zabavo večtisočglave množice bo v starem mestnem jedru na Trgu Leona Štuklja letos skrbela priljubljena pevka Tanja Žagar, organizatorji pa obljubljajo še številna glasbena presenečenja. Silvestrovanje se začenja ob 20.00. 

Več informacij: Maribor-pohorje.si

Silvestrovanje 2017 Celje

Silvestrovanje v Celju se začenja ob 22.00. V novo leto nas bodo popeljali  Rok Ferengja & Rok ‘n’ Band. 

Več informacij: Celeia.info

Silvestrovanje 2017 Piran in Portorož

Letos se bo silvestrovanje v Piranu začelo ob 22.30, igrali bodo Nuša Derenda in bend (do 2.00). Pred tem, ob 20. uri, bo v Gledališču Tartini Piran silvestrska gledališka predstava – komedija Iskrena spoved in dopoldanski program za otroke.

Sobota, 31. 12., ob 15.30, Tartinijev trg, Piran
Za otroke bo organizirana predstava družinskega gledališča Kolenc z naslovom Čigavo je darilo? Otroke bo presenetil tudi Dedek Mraz. V primeru slabega vremena bo prireditev v Mediadomu Pyrhani.

Sobota, 31. 12., ob 22.30, Tartinijev trg, Piran
Za odlično vzdušje na silvestrovanju bo poskrbela Nuša Derenda & bend.

Nedelja, 1. 1., ob 17.00, plaža Portorož
Udeležite se novoletnega popoldneva s tradicionalnim ognjemetom.

Več informacij: Portoroz.si

Silvestrovanje 2017 Bled

Silvestrovanje se bo na Jezerski promenadi začelo ob 15. uri s Silvestrovanjem za otroke, od 22. ure naprej pa vas bodo zabavali Gregorji in ekipa Kreaktiv z ognjenim spektaklom. Ob polnoči bo sledila Čarovnija laserja in ognjemeta.

Več informacij: Bled.si


mineralfest ljubljana Prvi MineralFest v Ljubljani Foto: Shutterstock Prižig prazničnih lučk po slovenskih mestih 2016 Veseli december 2016: kje so najboljše zabave? gardenia Ideje za praznično okraševanje na Ljubljanskem gradu · · ·