naslovna-december-2014_0 2
Utrip mesta · dom

Škatlica je idealno božično darilo za vsako damo zaradi najmanj treh razlogov. Prvi je ta, da nam v poplavi izdelkov na trgu prihrani čas z iskanjem tistih ‘’naj naj naj’’. Drugi je ta, da je Škatlica vsak mesec drugačna – še bolj izvirna, kreativna in osebna. Tretji pa je ta, da na edinstven način (in po nižji ceni) združuje unikatne slovenske umetnike, znamke in trgovine.

Kljub temu, da Škatlica obstaja šele zadnje tri mesece, je njen preprost, pa vendar originalen koncept, hitro postal priljubljen. Da ne bo vse zvenelo tako abstraktno: Škatlica je (kot že ime pove) lepo oblikovana škatlica, v kateri je vsak mesec izbranih 5 izdelkov unikatnih slovenskih umetnikov, znamk in trgovin. Izdelki v Škatlici so s tistih področij, ki se jih ženske ob vsaki priložnosti najbolj razveselimo: gre za ročne in naravne izdelke, izdelke s področja zdrave prehrane, izdelke za dom, sladke priboljške in druge kreativne domislice, ki nam polepšajo dan.

PREBERITE ŠE: Fruštek – 100% naravne in 100% slovenske granole za zdrav zajtrk

Mesečna Škatlica je vsak mesec drugačna, kljub temu pa v sebi vedno skriva tistih 5 izdelkov, ki so idealno darilo za žensko dušo. Na ta način so se do sedaj preko škatlice povezali že umetniki, znamke in trgovinice kot so Babushka Boutique, Fruštek, Vezenina, Svet Idej, Mana Hrana, 100% Suzi, Naravna kozmetika Shan, Trgovina Organic, Tinkula ustvarja in drugi.

V Škatlici tega meseca se skrivajo domače granole Fruštek iz samih naravnih sestavin in brez sladkorja (da bomo dan začeli z zdravim zajtrkom), prikupna DIY punčka 100% Suzi (da bomo v sebi prebudili tisti bolj igrivi ‘’jaz’’), stenske nalepke ‘’Live, Laugh, Love’’, ki so delo umetnice Tinkula Ustvarja (da bomo v svoj dom vnesli nekaj kreativnosti), prikupen ročno poslikan svečnik (za romantične decembrske trenutke) in pa Vezeninina rokavička z unikatnim napisom (da bomo z nežnim pilingom poskrbele za pravilno zimsko nego obraza).

Decembrska Škatlica je torej idealno darilo, če ne veste, kaj bi za božične in novoletne praznike podarili bližnjim, hkrati pa razveseljuje pripadnike obeh spolov: moške zato, ker lahko svoje najdražje razveselijo z unikatnim darilom brez posebnega truda (Škatlico lahko na dom naročijo za 24,90 evrov, v njej pa se skriva tudi osebno sporočilo z lepo mislijo), ženske pa zato, ker se bomo njene vsebine brez dvoma iskreno razveselile.


cover2 Ikea: Kinodvorana, v kateri gledamo filme kar iz postelje MC09 Minicity: prvi ljubljanski otroški interaktivni tematski park PicMonkey Collage 10 DIY idej: okraski za novoletno jelko cocktails with cherry 12 načinov kako uporabiti vodko v gospodinjstvu · ·