Knjigarna Librairie Mollat
V zraku · buzz buzz

Delo v trgovini je lahko včasih dolgočasno, še posebej, če strank ni ravno veliko. Dandanes si večina čas krajša z brskanjem po spletu oz. ga zabija na Facebooku. Toda ne uslužbenci knjigarne Librairie Mollat v Franciji. Ti so postali prava spletna senzacija, po tem, ko so svoj Instagram račun zasuli s fotografijami, na katerih pozirajo z naslovnicami knjig, ki se uspešno zlivajo z resničnostjo.

Življenje v knjigarni je lahko včasih duhamorno, toda prodajalci v francoski knjigarni Librairie Mollat si ne dovolijo, da bi jim bilo dolgčas, še posebej ne po tem, ko so spoznali, kako zelo številne naslovnice knjig odsevajo vsakdanje prizore.

PREBERITE ŠE:

Po tem, ko so na svoj Instagram račun začeli nalagati fotografije, na katerih sami in stranke pozirajo z naslovnicami, ki odsevajo ljudi in situacije, v katerih so posnete, so postali prava spletna atrakcija. Fotografije so skrbno posnete in kar težko je verjeti, da na delu ni bil Photoshop. Ste tudi vi kdaj sami poskusili kaj podobnega?
Mollat je slovito ime. Gre za prvo neodvisno knjigarno v Franciji, ki je svoja vrata v Bordeaux odprla že davnega leta 1896.

Galerija – ko se naslovnice knjig zlijejo s stvarnostjo:

Knjigarna Librairie MollatOdpri galerijo
Kazuyoshi Miura Kazuyoshi Miura: nogometni Noriaki Kasai, ki pri 50 še vedno zabija gole Dwayne Johnson - trening Brutalno! Tako trenira Dwayne Johnson! Neverjetna transformacija Ne boste verjeli, da je med temi fotografijami minilo le nekaj sekund Nasmešek je izjemnega pomena. Kako s telesno govorico pridobiti zaupanje? · · · ·