BeFunky Collage
Utrip mesta · kulinarika

Obožujete sladice? Tudi mi! In ker nam jih nikoli ni dovolj, smo tokrat izbrskali sladice, s katerimi je bil svet obseden tistega leta, ko smo/ste se rodili. Brez skrbi, priložili smo tudi recepte, tako da lahko za svoj osebni praznik goste razveselite s sladico, ki je tistega davnega leta razveseljevala svet.

Morda veste, kaj se je dogajalo tistega leta, ko ste bili rojeni. Ampak prav gotovo ne veste, s katero torto oziroma s katerim pecivom je bil tistega leta obseden svet. In s tem vam lahko pomagamo mi. Zbrali smo namreč najbolj opevane sladice, vse od 1950 do 2016, ki so svet popolnoma obnorele in ki še danes ostajajo tiste sladice, s katerimi nikoli ne boste zgrešili. Zato smo priložili tudi recepte. Pa veselo sladkanje vam želimo!

PREBERITE ŠE: Marie Troïtskaia – torte s sijočo glazuro z neverjetno dekoracijo

Galerija – sladice, s katerimi je bil obseden svet tistega leta, ko ste se rodili

1950 do 1960: nemška čokoladna tortaOdpri galerijo

Pivo Game of Thrones Bend the Knee Pivo Igra prestolov – zlati ale Bend the Knee Torte - Marie Troïtskaia Marie Troïtskaia – torte s sijočo glazuro z neverjetno dekoracijo Pivo z okusom piškotov Oreo Pivo s piškoti Oreo – čokoladno pivo z okusom piškotov Oreo Coca-Cola Plus Coca-Cola Plus – ‘bela’ Coca-Cola brez sladkorja in kalorij · · · · ·