Foto: Magnum
Utrip mesta · kulinarika · Utrip mesta · moda

V trendu je dizajnerski sladoled z okusom vanilije, oblit s hrustljavo žlahtno belo čokolado. S podpisom Dolce & Gabbana, se razume.

Te dni se nam cedijo sline ob pogledu na fotografije čudovite zmrzline, ki bo navdušila vse ljubitelje sladoleda Magnum in italijanske modne hiše Dolce & Gabbana. Ponudnik izjemnega sladoleda in sloviti modni dvojec so namreč združili ustvarjalne moči in se domislili slastnega dizajnerskega sladoleda.

To poletje bomo uživali v okusni kombinaciji vanilije, bele čokolade, hrustljavih delcev temne čokolade ter pistacije. Omamna sladica je zapakirana v prikupno embalažo, kartonasto škatlo, ki jo krasijo motivi iz juga Italije, ki so tekom let postali Domenicov in Stefanov zaščitni znak.

Odpri galerijo
unionski vrt1 cmyk Restavracija in kavarna Unionski vrt vabita v senco stoletnih kostanjev cover-kava-ultimativna-kava Kako nastane popolna skodelica kave? 136237214 Recept: Poživljajoč sladoled z zelenim čajem matcha Priprava jedi v podzemnem delu muzeja Enkratno kulinarično doživetje 200 metrov pod zemjo · ·