Kot zapestnice na udarec zložljiva sončna očala SlapSee
Utrip mesta · moda

Se spomnite zapestnic na udarec (slap bracelet) iz devetdesetih, ki so se sama ovile okrog roke in bile pravi hit med otroci? Zdaj se vračajo na sceno, a kot nekoliko bolj uporabni izdelki. Začelo se je s pametnimi zapestnicami za pohodnike in tekač ter kot alternativa selfie palici, zdaj pa zapestnica, ki se ovije okoli roke ali gležnjev prihaja še v formi modnih sončnih očal SlapSee.

SlapSee so zložljiva očala, ki se zvijejo vase kot zapestnice na udarec iz devetdesetih let. Same leče se kakopak ne zvijejo- to bi bil čudež- medtem ko se zvijeta s silikonom prevlečeni ročki. Druga skrivnost tiči v zgibu na sredini okvirja, ki omogoča, da se stekli pospravita in da očala posledično lahko zvijete okoli roke, noge, krmila za kolo ali česa drugega.

PREBERITE ŠE: Modna moška sončna očala 2015

SlapSee očala imajo edinstven dizajn, ki je hkrati inovativen in zabaven. Ročki omogočata, da se očala ne snamejo tudi ko ste aktivni, pa najsi jih imate na glavi ali kje zataknjena. Olajšala vas bodo za 36 evrov.

kopalke Freegun Nagradna igra: podarjamo kopalke FREEGUN zanjo in zanj Katero letalsko osebje je najlepše oblečeno? To so najlepše uniforme letalskega osebja PicMonkey Collage 12 neverjetnih primerov umetnosti ličenja oči PicMonkey Collage Revolucionarni pametni čevlji Orphe · · ·