Živali pred in po kopanju
V zraku · buzz buzz

Oglejte si fotografije živali pred in po kopanju ob katerih boste pokali od smeha. Kopanje živali, predvsem psov in mačkov, je del nege živali, ki pa se ga marsikateri hišni ljubljenček, podobno kot Gizmo iz Gremlino, boji, saj je prepričan, da se jim bo med kopanjem zgodilo nekaj groznega. No, ne zgodi se nič hudega, ravno nasprotno, živali postanejo le še bolj prikupne in včasih skorajda neprepoznavne. Imamo dokaz!

Fotografije, ki kažejo živali pred in po kopanju, vas bodo nasmejale do solz. Vsi, ki imate doma kosmatinca ali kosmatinko, najsi bo to pes ali mačka, veste, da je kosmata žival premočena do kosti videti precej drugače kot, ko se ”skriva” za svojo ”pričesko”. Nekatere se skorajda neprepoznavne!

PREBERITE ŠE: Posrečene fotografije začudenih živali

Mislite, da imate slab dan za lase? Oglejte si te fotografije živali pred in po kopanju in v trenutku se vam bo zdelo, da temu še zdaleč ni tako.

Smešne fotografije živali pred in po kopanju:

Živali pred in po kopanjuOdpri galerijo
Pogrinjek McDonald's McTrax McDonald’s McTrax: ko pogrinjek postane mešalna miza Stotnik Evropa Pozabite na Stotnika Amerika, prihaja Stotnik Evropa! Do večjih prsi z ličili Kako povečati prsi brez operacije in zgolj z ličili? Srečanje Mercedesov ali poroka? Srečanje Mercedesov ali razkošna poroka v Čečeniji? ·