Tangice so "out"
Utrip mesta · moda · ženska moda

Stran z vsemi tangicami, ki jih premoremo, v trendu so babica spodnje hlačke!

Pri častniku The New York Times so zapisali, da je čas tangic prišel in odšel, saj so ta trenutek trendi babica spodnje hlačke. Da, spodnje hlačke, za katere je do danes veljalo, da so popolnoma neprivlačne, kar naenkrat veljajo za trendovski kos, na katerega prisega vedno več žensk. Med temi pa so predvsem tiste, ki se ne strinjajo s tem, da je seksi le pomanjkljivo perilo, in zato raje izbirajo udobno perilo, narejeno iz malce več materiala kot tangice. Retro stil, ki je že dalj časa prisoten v kopalni modi, si je tako pot utrl tudi med modno perilo, na nas pa je, če bomo “svežemu” trendu dejansko podlegli.

Raziskave namreč kažejo, da je prodaja tangic v zadnjem letu padla za dobrih 7 odstotkov. Med tem, ko vse več pripadnic generacije Y prisega na spodnjice svojih babic. Za trend, ki se zdi nenevaden so krivi družabni mediji in nove ikone mode, ki kraljujejo na Instagramu. Tako sta Julia Baylis in Mayan Toledano z blagovno znamko Me and You na Instagramu s kombinacijo feministične izjave in art erotike uspeli vzpostaviti globalno gibanje, ki je preraslo v vsesplošen modni trend.

Tangice so "out"Odpri galerijo
Manikure za poletje 2015 Najbolj trendi & modne manikure za poletje 2015 No stress shop No stress shop – prva prodajalna opreme za jogo v Ljubljani "Waterfall" kita Enkrat za vselej se naučimo splesti “waterfall” kito Barvne trepalnice so v trendu V modi so mavrične trepalnice ·