Pohištvo “Sabine” zmanjšuje hrup v odprtih prostorih.
Utrip mesta · dom

Johan Kuppi in Bertil Harström sta oblikovalca, ki sta za švedskega pohištvenega ponudnika Glimakro oblikovala sodobno kolekcijo kockastega pisarniškega pohištva “Sabine”, ki obdano v filc zmanjšuje hrup v odprtih prostorih.

Švedska oblikovalca notranje opreme, Johan Kuppi in Bertil Harström , sta za švedsko Glimakro oblikovala sodobno serijo sestavljivega pisarniškega pohištva, ki ima poleg estetske funkcije tudi sposobnost zmanjševanja hrupa v odprtih prostorih. V kolikor delate v velikem prostoru, ki ga po zadnjih oblikovalskih standardih ne opredeljuje na desetine predelnih sten, veste, da v takšnih prostorih tišina in mir enostavno ne obstajata. Sodobno švedsko pohištvo “Sabine” je namenjeno opremljanju tovrstnih odprtih prostorov (pisarn), saj nadomesti neestetske predelne stene, ponuja veliko prostora za shranjevanje in v čudoviti barvni paleti (siva, antracit, bela in zelena) prostoru podari moderen videz. Pohištvo je izolirano s peno in obdano s filcom, kar pomeni, da absorbira zvok in zmanjšuje hrup v odprtih prostorih.

PREBERITE ŠE: Trend: Notranja oprema / interier 2015

Pohištvo “Sabine” zmanjšuje hrup v odprtih prostorih.Odpri galerijo
Samsungova pasja hišica prihodnosti Dream House. Samsung s pasjo hišico prihodnosti vredno 30 tisoč dolarjev! Papirnati lončki za kavo s semeni. Papirnati lončki za kavo, ki jih lahko posadite #Kickstarter Večfunkcijska polica Harper Kraft & Ulrich, Harper: večfunkcijska polica za športne rekvizite Rastlinske trofeje “Elkebana” Pozabite mrtve živali – naj stene poživijo rastlinske trofeje “Elkebana” · ·