Sony x AURIA - potovalni dodatki iz recikliranih odvečnih žic slušalk
Utrip mesta · moda · V zraku · tehnologija

Sony je v sodelovanju z Diano Auria (Sony x Auria), angleško ustvarjalko kopalnih oblačil iz trajnostnih materialov, ustvaril kolekcijo nepogrešljivih potovalnih dodatkov Fashion Unplugged in to kar iz recikliranih odvečnih žic slušalk. Gre za pet edinstvenih izdelkov, ki so jih navdihnile novopečene brezžične slušalke h.ear Wireless NC, napredne slušalke, ki so odvrgle žično povezavo.

Sony in oblikovalka Diana Auria (ustvarja tudi za Rihanno) sta predstavila paket edinstvenih potovalnih dodatkov v petih barvnih odtenkih Sonyjevih naglavnih slušalk h.ear Wireless NC, ustvarjenih iz več kot 113 metrov žic.

Kolekcijo Fashion Unplugged sestavljajo ovitek za potni list v limetno rumeni barvi in ovitek za pametni telefon v turkizni barvi viridian blue, bordojsko rožnat etui za očala, torba za na plažo v cinobrasto rdeči barvi ter vranje črni natikači za na plažo.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat Sony Cyber-shot RX10 III: ko ni nič zunaj dosega

Direktorica in oblikovalka pri znamki Auria Diana Auria o projektu pravi: ”Možnost sodelovanja s Sonyjem v tako inovativnem projektu se zdi neverjetna, a je več kot resnična. Sem zagovornica trajnostne naravnanosti v modni industriji in žice slušalk so odlično sredstvo za recikliranje in oblikovanje. Skupaj smo ustvarili resnično lahkotne, pisane in obstojne dodatke, nepogrešljive na vsakem potovanju.”

Ekološka kolekcija Fashion Unplugged dopolnjuje linijo Sonyjevih novih enobarvnih brezžičnih naglavnih slušalk h.ear Wireless NC, ki jih je Sony obdaril s kakovostjo in modernim videzom. Zavoljo tehnologij NFC in Bluetooth slušalke ne potrebujejo žične povezave, delujejo pa na osnovi dotika z napravo NFC. Opremljene so tudi s funkcijo digitalnega odpravljanja šumov, ki odstrani moteče zvoke iz okolice.

Sony x AURIA – potovalni dodatki iz recikliranih odvečnih žic slušalk Odpri galerijo

Adidas Rod Laver z dodatki iz zlata Legendarne superge Adidas Stan Smith in Rod Laver z dodatki iz 24-karatnega zlata cover-najboljse-superge-2016 Najboljše superge 2016: modni kos brez katerega letos enostavno ne gre! Reebok Revenge Plus Vintage superge Revenge Plus Vintage superge – Reebok obudil klasične teniske Čevlji Easy Jet so popolna rešitev za navigacijo GPS-superge: raziskujte mesto z GPS-supergami Easy Jet · · ·