Spin-Car-Buying-App-2
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · Utrip mesta · mobilno

Kupovanje novega avtomobila je zagotovo tudi malce stresno dejanje. Od izbire pravega avtomobila za naše potrebe do vsiljivih prodajalcev, vse to prispeva k temu, da nakup od nas zahteva vedno več energije. Na srečo nam je zdaj na voljo aplikacija SPIN, ki nam bo precej olajšala nakup novega avtomobila.

V aplikaciji SPIN bo algoritem razvrščal avtomobile po vaših prednastavljenih preferencah in vam tako skrčil število avtomobilov, ki bi bili pravi za vas. Med tem vam bo posredoval še priporočila, s tem pa bo izbira postajala bolj in bolj preprosta. Če vam bo kateri izmed predstavljenih kandidatov padel v oči, si ga lahko shranite za poznejši pregled, med drugim pa lahko med vsemi avtomobilih, ki vas zanimajo, medsebojno primerjate navor, konjske moči in druge lastnosti.

Informacije oziroma povpraševanje po ponudbi lahko zahtevate kar prek aplikacije, za katero se bodo medsebojno potegovali lokalni prodajalci avtomobilov. S tem boste skoraj zagotovo dobili najboljšo možno ponudbo, saj bodo ti trgovci tekmovali med seboj. Nakupovanje avtomobila je tako postalo nekaj povsem drugačnega, nov avtomobil pa boste lahko kupili, ne da bi sploh obiskali lokalnega trgovca. Seveda bi kaj takega priporočili le v primeru, da ste si avtomobil že kdaj predhodno ogledali in se seveda podali na testno vožnjo. Mačka v žaklju si vendarle nihče ne želi kupiti.

Vse tipke se nahajajo ob spodnjem robu zaslona. Aplikacija Obscura 2 poskrbi, da so vaše fotografije veliko boljše ezgif.com-webp-to-jpg (11) 12 aplikacij, ki bodo občutno povečale produktivnost erik-lucatero-543541-unsplash 4 nove aplikacije, s katerimi bo tvoj Instagram privlačnejši in bolj kul PortadaHP2jpg Harry Potter: Hogwart’s Mistery – mobilna igrica za navdušence nad knjižnim junakom · · · ·