Foto: Lieveheerbeestje
V zraku · buzz buzz

Fotografinja “Lieveheerbeestje” je kriva, da se komaj upiramo nakupu novega domačega ljubljenčka. Morska prašička Booboo je na njenih posnetkih namreč tako zelo prisrčna, da jo zlahka okličemo za najbolj ljubko morsko prašičko na spletu.

Morski prašički veljajo za izjemno prijazne in miroljubne domače živali. Njihova velikost lahko varira od velikosti podgane do velikosti manjšega psička. Mala Booboo tehta 1 kg in je stara približno dve leti.

PREBERITE ŠE: Ne deri se kot sraka! Ali je pravilno ne deri se kot sova? Hmmmm?

V galeriji se lahko prepričamo o njeni neizmerni ljubkosti. Na fotografijah ji delajo družbo tudi njeni prijatelji, ki nosijo očala bolje kot marsikateri hipster, se kopajo v rožnatih kopelih, očarajo s plišastimi zajčjimi uhlji, navdušijo z rožicami v laseh in prisrčno grizljajo košček korenčka.

Odpri galerijo
one-beat-one-tree-designboom-02 Tehnologija vs narava: ko pariške znamenitosti preraste narava cover-pammetne-spletn-strani Spletne strani zaradi katerih boš pametnejši cover-nogometna-igra Neverjetna igra na neverjetnem nogometnem igrišču cover-cigumi-eksperiment Žveči in bodi bolj kul! Prava resnica o žvečilnih gumijih.