Najdražji božični pulover na svetu
Utrip mesta · moda

Božični puloverji so običajno neverjetno kičasti in načičkani. Neredko so tako grdi, da so že lepi. Ameriško podjetje Tipsy Elves je nedavno izdelalo najdražji božični pulover na svetu, za katerega morate odšteti skoraj 30 tisoč evrov.

Zakaj je božični pulover, ki so ga izdelali pri Tipsy Elves, ki zase pravi, da ustvarja najgrša oblačila na svetu – večkrat so bili tudi že nagrajeni za najgrši božični pulover –, tako preklemano drag? Zato, ker so se za izdelavo tega grdega puloverja (brez skrbi, tako so ga poimenovali sami, nismo po nepotrebnem nesramni) povezali s podjetjem Swarowski, znamenitim izdelovalcem kristalov.

PREBERITE ŠE: Najgrši božični puloverji – tako grdi, da so že lepi

Najdražji božični pulover – zanj morate odšteti neverjetnih 28.730 evrov – je posut s kar 24.274 kristalčki, na njem pa najdete motiv Božička, ki namesto na severnem jelenu jaha na samorogu. Za izdelavo puloverja so porabili 52 ur. Ob tem velja dodati, da v ZDA od leta 2011 vsak tretji petek v decembru praznujejo dan grdih božičnih puloverjev. Nekaj takšnih lahko najdete v prispevku Najgrši božični puloverji – tako grdi, da so že lepi.

Galerija – najdražji božični pulover na svetu:

Najdražji božični pulover na svetuOdpri galerijo

Ročna ura Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Prestižna ročna ura iz safirja Bell & Ross BR-X1 Tourbillon Sapphire Superge Adidas 3D Runner Adidas 3D Runner – prve superge Adidas izdelane s 3D-tehnologijo Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto Le Coq Sportif in Starcow: ultra razkošne superge s krzneno peto BeFunky Collage So to najbolj vroče spodnje hlačke iz sedemdesetih? · · · · ·