Pari
V zraku · buzz buzz

Po podatkih nove raziskave sodeč, sreča ne izvira iz količine spolnih užitkov, temveč je povezana s kvaliteto. Srečni pari naj bi imeli spolne odnose enkrat na teden. Srečno razmerje ni odvisno od pogostosti spolnih odnosov, je pokazala raziskava. Raziskovalci so se med drugim ukvarjali z vprašanjem: ali res nimamo nikdar dovolj?

Raziskava, ki so jo izvedli na University of Toronto Mississauga je pokazala, da parom zadostuje spolni odnos enkrat na teden in da zaradi tega razmerje ne trpi. Nasprotno, večina srečnih parov je povedala, da jim to povsem ustreza. V raziskavo so bili vključeni pari, ne samski ljudje. Samski imajo morda spolne odnose bolj pogosto, medtem ko imajo pari bolj predvidljivo in urejeno spolno življenje.

PREBERITE ŠE: 3 vrste seksa, ki bi jih moral prakticirati vsak par

Najbrž je prav občutek varnosti, pripadnosti in izmenjava nežnosti z rednim partnerjem tisto, kar ljudi osrečuje. Zaradi tega najbrž res ni toliko pomembno, kako pogosto imata spolne odnose, temveč, da v njih uživata.

Facebook se je odločil pomagati vsem nesrečnežem, ki se trudijo preboleti razpadlo zvezo Facebook nam pomaga preboleti razpad zveze Vodje 10 novih resnic, ki jih upoštevajo sodobni vodje Anti-LEGO copati v značilnih rumeno-rdečih barvah AntiLego copati: Lego naredil konec bolečinam ob pohojenih kockah Emoticon "obraz s solzami veselja" Uradna beseda leta 2015 sploh ni beseda! Kaj pa potem je? · · ·