PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Ne glede na to, kako utrujene se morda počutimo in kako veseli smo, da smo končno dobili sedež na avtobusu ali vlaku, so možnosti, da smo manj utrujeni kot nosečnica, ki stoji tik pred nami. Ljubke ilustracije Shiyang He v seriji Stand Up For The Pregnant, nas opominjo da je prav, da jim odstopimo sedež. Zakaj? Ker v sebi nosijo nekaj veliko bolj pomembnega, kot pa mi.

Večina javnih transportov opominja svoje potnike, da vljudno odstopijo sedež tistim, ki ga bolj potrebujejo. A dvojni opomin nikakor ni preveč. Umetnik iz Šanghaja, Shiyang He, z ljubkimi ilustracijami opomni, da je prav, da nosečnicam odstopimo sedež na avtobusu ali vlaku ali pač javnem prevozu, ki ga uporabljamo. Izbrane ilustracije v seriji Stand Up For The Pregnant vključujejo nosečnice in sedeče posameznike, ki imajo trebuščke polne pijač in jedač.

PREBERITE ŠE: Hollyfood: kulinarične kompozicije popularnih filmov

V galeriji si oglejte ljubke ilustracije Stand Up For The Pregnant.

Shiyang He - Stand Up For The PregnantOdpri galerijo
cover Hollyfood: kulinarične kompozicije popularnih filmov Ilustracije iz kavnih madežev. Giulia Bernardelli iz kavnih madežev ustvarja ilustracije PicMonkey Collage Deset najbolj ekstravagantnih zvezdniških zarok, ki so se resnično zgodile PicMonkey Collage2 Mlade & “kul” – novodobne mamice na Instagramu · ·