Stanovanje Christiana Greya iz filma Petdeset odtenkov sive
Utrip mesta · arhitektura

Zdaj, ko ste videli Petdeset odtenkov sive, in dodobra napasli oči na Christianu Greyu, je čas, da si podrobneje pogledamo še njegovo luksuzno stanovanje. Žgečkljiva filmska uspešnica je namreč polna vročih prizorov, pomemben del teh pa se odvije prav v prostorih, ki v mnogočem zrcalijo njegov karakter. Vabljeni torej v Greyevo rezidenco, ki je sanjska kot skrivnostni multimilijonar.

Dobrodošli v stanovanju Christiana Greya, najbolj zaželenega filmskega zapeljivca ta hip, ki so si ga ženske po svoji podobi sprva ustvarile s pomočjo domišljije med prebiranjem knjige. Ta po odzivih sodeč ni daleč od videza Jamie Dornana, ki ga igra v istoimenskem filmu Petdeset odtenkov sive. Vsi tisti, oz. bolje, vse tiste, ki ste torej prebrale knjižno uspešnico E.L. James, ali gledale film, dobro veste, kaj se dogajajo za njegovimi vrati, in čeprav stanovanje kot tako ni v prvem planu, pa je rezidenca, ki se nahaja v najvišjem nadstropju zgradbe Escala v Seattlu, svojevrstna atrakcija.

PREBERITE ŠE: Najboljše parodije na film Petdeset odtenkov sive

In čeprav spoznamo domala vsak kotiček, pa v modernem stanovanju ena vrata vendarle ostanejo zaprta. Tista, ki vodijo v ”rdečo sobo”. Za ogled te pa zopet zaposlite domišljijo ali prikličite vizualizacijo iz branja knjige.

Slikovni ogled stanovanja:

Jedilnica.Odpri galerijo

Virtualni ogled stanovanja:

christiangreysapartment.com


Lesena koča Lesena zimska koča “V” – za nepozabne družinske počitnice cover-mala-stanovanja-kako-opremit Kako opremim malo stanovanje? Na galeriji sta dnevni kotiček in spalnica. R3Architetti: prenova majhne trgovine v svetlo stanovanje Forum 66 stolp 2, Kitajska 10 najvišjih nebotičnikov, ki jih bodo dokončali v letu 2015 ·