Hateroseksualci so najslabši v postelji
V zraku · buzz buzz

Nedavna študija je razkrila, da so heteroseksualci najslabši ljubimci. Heteroseksualke namreč najmanjkrat doživijo orgazem. Kdo pa je med rjuhami najboljši?

Heteroseksualci, treba se bo zamisliti! Študija je namreč pokazala, da so prav heteroseksualci najslabši ljubici. To so v svoji študiji, ki so jo izvedli pri 52.600 ljudeh, pokazale univerze Indiana, Chapman in Claremont. V njej so poskušale ugotoviti ‘razlike v orgazmih’ glede na spolno usmerjenost.

PREBERITE ŠE: Koliko tehtajo ljudje po svetu?

Izsledki so pokazali, da najmanj orgazmov doživijo heteroseksualne ženske. Spolni vrhunec jih izkusi le 65 odstotkov, medtem ko orgazem doživi kar 95 odstotkov heteroseksualnih moških. Ti se lahko pri zadovoljevanju žensk izboljšajo tako, da partnerko vprašajo, kaj si želi v postelji, ji pošiljajo vroča sporočila, nosijo seksi spodnje perilo, jo analno stimulirajo, se z njo pogovarjajo o seksu in spolnih fantazijah, jo v postelji pohvalijo in prakticirajo več oralnega seksa.

Koliko odstotkov ljudi med seksom doživi orgazem:

  • 65 % heteroseksualk
  • 66 % biseksualk
  • 86 % lezbijk
  • 88 % biseksualcev
  • 89 % gejev
  • 95 % heteroseksualcev
Perifit Upravljanje mobilne igre z vagino – keglove vaje malce drugače BeFunky Collage Potovanje v času obstaja in ti zvezdniki so dokaz Serija portretov Women’s Work Women’s Work – portreti žensk v moških vlogah Skrivnostno življenje Donalda Trumpa Skrivnostno življenje Donalda Trumpa · ·