street_style_en_milan_spring_print_884670239_2000x1333
Utrip mesta · moda · ženska moda

Veš, katere so tiste stvari, ki jih ženske s stilom naredijo vsak dan? Zdi se, da imajo nekatere ženske pod nadzorom vse, tudi svoj urejen, šik in vedno moden videz. Njihova skrivnost pa ni omara, polna oblačil po zadnji modi, pač pa organiziranost. Preveri, katere navade so razvile, da dan začnejo brez stresa in urejene.

Preveri, katere so tiste stvari, ki jih ženske s stilom naredijo vsak dan:

1. Obleke izberejo že večer prej

To navado je vredno posvojiti, sploh če se hočeš izogniti paničnim izpadom in hitenju vsako jutro.

2. Za urejanje si vzamejo čas

Z vnaprej pripravljenimi oblekami lahko čas, ki ti ostane za urejanje, uporabiš za izbiro modnih dodatkov ali pa dodatne minute za urejanje pričeske.

3. Navdih iščejo pri drugih modnih ženskah

Že res, da vedno sestavijo najbolj moden videz, toda ideje in navdih zagotovo iščejo pri modnih ikonah in drugih gospodičnah s stilom. Nekaj fantastičnih idej lahko dobite na Instagramu, Pinterestu in modnih blogih.

4. Oblečejo se vremenu primerno

Sliši se tako preprosto, a hitro se lahko zalomi in postaneš “tista, ki v snegu caplja v supergah”. Preden greš od doma, preveri vremensko napoved in se izogni slabi volji.

5. Oblečejo se dogodku primerno

Zagotovo so priložnosti, ko lahko oblečeš bleščeče se mini krilo ali pa top z resicami, vendar ne na poslovni večerji. Najlepše urejene ženske na dogodku so po navadi tiste, ki se oblečejo zabavi primerno. Da se izogneš “pogledom”, je bolje, da premisliš, na kakšne vrste dogodek greš in s kom.

6. Nosijo oblačila, ki laskajo njihovi postavi

Ne glede na to, kako rada imaš tisti top, ki se je skrčil za dve številki, ko si ga oprala, se, če ti ni več prav, poslovi od njega.

7. Na koncu dneva zložijo in obesijo oblačila

Še ena navada, ki se zdi tako preprosta in očitna. Če oblačila obesiš in zložiš, takoj zatem ko se slečeš, se izogneš zmečkanemu videzu oblačil, pa tudi soba bo dlje pospravljena.

PREBERITE ŠE: Modna pravila, ki jih lahko v letu 2016 prekršimo

8. Vedo, kdaj je primerno nositi čevlje s peto

Modna ženska je tudi pametna ženska. Svojo garderobo založi tudi z udobnimi čevlji brez pete. So priložnosti za nošenje pet in dnevi, ko so za šik videz dovolj že prefinjeni nizki čeveljci.

9. Imajo pri roki prvo pomoč za modne nezgode v sili

Vedno so pripravljene; obliži, sponke, gumice, sprej za odstranjevanje madežev in dvostranski lepilni traki so le nekateri pripomočki, ki jih imajo rade pri roki.

10. Ostanejo zveste svojemu stilu

Nikoli ne popustijo modnim trendom za vsako ceno. Prisegajo na klasične modne kose, ki vedno dobro delujejo z ostalimi oblačili in so primerni za različne priložnosti, ne glede na sezono. Zato tudi ne poznajo izgovora, da nimajo kaj obleči.

Nakit iz rastlin Passionflower: nakit iz rastlin, ki rastejo med nošenjem The Zipper Dress - obleka za nosečnice, ki raste skupaj z njo The Zipper Dress: obleka za nosečnico, ki raste skupaj z nosečnico DSC_1328 Tejajeglichdesign: vroče slovenske ženske torbice in nahrbtniki Teje Jeglič Unicorn lasje Modni trendi: rog iz las kot pri samorogu · ·