Nahrbtnik SubPac M2
V zraku · tehnologija

SubPac M2 je zvočni sistem v obliki nahrbtnika, ki ponuja povsem novo dimenzijo zvočne izkušnje, saj učinke glasbe prenaša neposredno na telo in s tem omogoča, da glasbo občutite tudi na fizični, ne le frekvenčni ravni.

Ne čudite se, če na nahrbtnik SubPac M2 naletite med glasbeno opremo in ne v kakšni športni trgovini, kajti v resnici gre za zvočniški sistem, preoblečen v nahrbtnik. 2,2-kilogramski nahrbtnik losangeleškega podjetja StudioFeed se z zunanjim predvajalnikom glasbe poveže prek 3,5-milimetrskega vtiča ali povezave Bluetooth 4.0. Poleg kakovostnega zvoka (predvaja zvok v območju od petih hercev do 130 kilohercev) nahrbtnik odlikuje odpornost proti neprijetnim vonjavam in škodljivim bakterijam, saj je narejen iz materialov, ki preprečujejo razmnoževanje mikroorganizmov. Opremljen je tudi z upravljalnikom za nastavitev intenzitete basa.

PREBERITE ŠE: Matador FreeRain24: zložljiv nahrbtnik, ki ga pospraviš v žep

Nahrbtnik SubPac M2 ima litij-ionsko baterijo, ki zagotavlja 6- do 8-urno poslušanje brez prekinitve. Zanj morate odšteti 360 evrov, a za to dobite edinstveno zvočno izkušnjo, ki presega frekvenčno raven in omogoča povsem novo zvočno izkušnjo.

Nahrbtnik SubPac M2Odpri galerijo
Agent 47 je nazaj! Napovednik: Hitman (2016) Majica Virtuali-Tee Virtuali-Tee: majica za navidezni vpogled v telo Google PlaNet Google zdaj sam prepozna kraj na fotografiji! static.bikini.com Kako očistiti slušalke, če jih uporabljate vsak dan ·