PicMonkey Collage
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ne želimo zveneti tečno, toda, ali se čez poletje dobro zaščitite pred soncem? Roke, ramena, vrhovi ušes opečeni od sonca … Vam je znano? Tu je Sunscreenr – pripomoček, ki vam pomaga pri zaščiti pred kožnim rakom!

Sunscreenr je majhen ključek z vgrajeno UV-kamero z 1,3 milijona slikovnih točk. Glavna funkcija slednje je “iskanje” UV-svetlobe”. Vsa območja telesa, ki ste jih namazali z UV-zaščito, se s pomočjo kamere obarvajo temno. Svetli deli, ki ste jih izpustili, pa so nekoliko bolj dovzetni za sončne opekline in jih morate dodatno zaščiti. Zanimivost: Sunscreenr zazna UV-zaščito tudi po potenju, kopanju ali drgnjenju z brisačo.

Kako deluje? Postopek je preprost. Na kožo nanesete svojo najljubšo zaščitno kremo za sončenje, nato pa si s kamero Sunscreenr posnamete delček telesa. Sunscreenr je sestavljen iz večih ključnih komponent: poseben filter za svetlobo, po meri narejena leča iz posebnih materialov in skrbno izbran senzor, ki se odziva na UV-svetlobo.

Na leto se pojavi milijon primerov kožnega raka (samo v ZDA), ampak z dobro zaščito kože in s pomočjo Sunscreenrja bi se to število lahko bistveno zmanjšalo.

Sunscreenr je lahek, kompakten in majhen. Zato nikar ne skrbite, če ste ga pozabili vzeti iz svojega žepa, medtem ko igrate odbojko na plaži.

Vsak Sunscreenr vsebuje mikro polnilni USB-kabel in vrečko iz mikrovlaken za lažje prenašanje, zaščito in čiščenje leč pripomočka. Naročite ga lahko tukaj.

Kako se zbuditi s popolno frizuro? Kako se zbuditi z urejeno pričesko 5 znanstveno dokazanih navad, ki vas bodo osrečile Dokazano: 5 preprostih navad, ki vas bodo osrečile Kako prikriti celulit? 7 preprostih načinov, kako skriti celulit (tudi na plaži) Lepotni trend - trebušna razpoka Trebušni kanalček (ab crack) – nov nezdrav lepotni trend · · · ·